Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

Έγινε του... Ελ Πάσο! Η Παναχαϊκη ηττήθηκε 5-2 απο την Καλλιθέα

Έγινε του... Ελ Πάσο! Η Παναχαϊκη ηττήθη...

Οι "κοκκινόμαυροι" προηγήθηκαν με 0-2 στο α' ημίχρονο! Ανατροπή για την ομάδα της Καλλιθέας στο β' μέρος

Παιχνίδι για γερά νεύρα στο Ελ Πάσο! Η Παναχαική προηγήθηκε με 0-2 ωστόσο γνώρισε την ήττα με 5-2. Η πατρινή ομάδα είχε το πάνω χέρι στο πρώτο ημίχρονο αλλά το δεύτερο δεν την... ήθελε. Οι γηπεδούχοι σκοράρισαν πέντε φορές, και πήραν την νίκη, μαζί με το "τρίποντο", που αναζητούσε η Παναχαϊκή προκειμένου να μπορέσει να έχει μια θέση στα πλέι οφ.

Το σκορ της αναμέτρησης άνοιξε με κεφαλιά ο Φουρτάδο μετά απο σέντρα του Μαπούκου μόλις στο 12ο λεπτό. Στη συνέχεια, ο ίδιος σημείωσε το δεύτερο τέρμα των "κοκκινόμαυρων", στέλνοντας την Παναχαϊκή στα αποδυτήρια να προηγείται στο ημίχρονο με 2-0.

Μετά την ανάπαυλα, η τύχη δεν ήταν με το μέρος των πατρινών. Οι γηπεδούχοι στο 65' μείωσαν σε 1-2 με τον Σταύρου, ενώ στο 69' ήρθε η ισοφάριση με πέναλντι, ευστοχα εκτελεσμένο απο τον Κατσίκη, μετά απο ανατροπή του ίδιου απο τον Πακάλτση.

Στο 76' η Καλλιθέα προηγήθηκε με 3-2 με γκολ του Αρβανίτη. Το 4-2 έγινε λίγα λεπτά αργότερα απο τον Κατσίκη με απευθείας χτύπημα φάουλ.
Το τελικό 5-2 έγραψε στο 94' και πάλι ο Κατσίκης.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Ν. Παντελης): Κατσούλης, Σταύρου, Μιχαλόπουλος, Αρκούδας (28' Φαρινόλα), Αρβανίτης, Ηρακλής, Ρουσάκης, Κατσίκης, Ντιαλό (84' Κουτρουμπής), Μουσταφίδης, Καλτσάς (62΄Μαρουκάκης).

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Β. Βούζας): Πουρής, Φατιόν, Μαπούκου, Φουρτάδο, Λαμπρόπουλος, Ντίνας (62' Ατματζίδης), Ιωάννου, Ουρτάδο (69' Πακάλτσης), Σπίνουλας Κοκκίνης, Φούφουλας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters