Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

Εκπαίδευση γιογκα σε Αστραπή και Έκρηξη

Εκπαίδευση γιογκα σε Αστραπή και Έκρηξη

Τα μαθήματα έγιναν στο Studio Yoga Εκρηξη και διήρκεσαν συνολικά 5 Σαββατοκύριακα

Ξεχωριστή επιτυχία σημείωσε το Yoga School Training που διοργανώθηκε για πρώτη φορά στην Πάτρα και ολοκληρώθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο. Τα μαθήματα έγιναν στο Studio Yoga Εκρηξη και διήρκεσαν συνολικά 5 Σαββατοκύριακα. Την επιμέλεια είχε η Δασκάλα Αννα Ζώρζου, ενώ στην σχολή συμμετείχαν μαθητές και μαθήτριες, όχι μόνο από την Πάτρα, αλλά και από όλη την Ελλάδα. Οι συμμετέχοντες εκπαιδεύτηκαν στα νέα Studio της Αστραπής και της Εκρηξης στην Πάτρα, με στόχο να γίνουν Δάσκαλοι της Yoga Works.

Οι πατρινοί συμμετέχοντες ήταν οι Αντώνης Αντωνακόπουλος, Βάσω Γιαννακοπούλου και Αστερία Γκρίλα, οι οποίοι ειναι μαθητές των Studio Yoga Aστραπή-Εκρηξη.

Να σημειωθεί ότι ήταν μια πολύ σημαντική εκπαίδευση, αφού η Δασκάλα Αννα Ζώρζου είναι πολύ καταξιωμένη και με μεγάλη εμπειρία στο αντικείμενό της. Οι Δάσκαλοι, πλέον, της Yoga Works έχουν αποκτήσει όλα τα κατάλληλα εφόδια και την εμπειρία για να διδάξουν την τέχνη της Yoga.

* Περισσότερες πληροφορίες για τα σωματεία της Αστραπής και της Εκρηξης μπορείτε να βρείτε και στις ιστοσελίδες των δύο συλλόγων στο Διαδίκτυο http://www.astrapi-as.gr/ και http://ekrixi.gr/.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters