Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Δωρεάν προσκλήσεις για την "Τυχαία Συνάντηση" με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου

Πάτρα: Δωρεάν προσκλήσεις για την "...

Για τις παραστάσεις της Τετάρτης και της Πέμπτης

Τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου, οι συντελεστές της παράστασης «Τυχαία Συνάντηση», η καλλιτεχνική εταιρία ΑRTCode και η Εταιρία Θεάτρου και Τέχνης δίνουν την ευκαιρία στο κοινό να απολαύσει την παράσταση με φθηνό εισιτήριο ή εντελώς δωρεάν, προσφέροντας 40 δωρεάν προσκλήσεις και εισιτήριο των 5€ για την παράσταση της Τετάρτης 28/3 και της Πέμπτης 29/3. Οι προσκλήσεις θα διανεμηθούν την κάθε μέρα μετά τις 19:00 από το ταμείο του θεάτρου με σειρά προτεραιότητας και θα είναι 10 διπλές στην κάθε παράσταση.

Πριν την κάθε παράσταση θα διαβαστεί το μήνυμα του εορτασμού της ημέρας, το οποίο φέτος έχει γράψει ο Αμερικανός ηθοποιός, παραγωγός, σεναριογράφος, συγγραφέας και σκηνοθέτης Τζον Μάλκοβιτς, που είναι πάνω απ' όλα καλλιτέχνης του θεάτρου.

Οι συντελεστές της παράστασης Τυχαία Συνάντηση, θα πραγματοποιήσουν την Τρίτη 27 Μαρτίου και ώρα 13:00 στο Θέατρο Αγορά, συνέντευξη Τύπου, συνδυάζοντας την παρουσίαση της παράστασης και την ανακοίνωση του εορτασμού της ημέρας από την Σκηνή του Θεάτρου Αγορά.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture