Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

Όλα έτοιμα για το 5ο Γκαλά πυγμαχίας της ΠΓΕ

Όλα έτοιμα για το 5ο Γκαλά πυγμαχίας της ΠΓΕ

Τα ζευγάρια των αγώνων

Στην τελική ευθεία  έχουν  μπει οι διαδικασίες για την επιτυχία του "5th GALA BOXING" που θα πραγματοποιηθεί 25 Μαρτίου στο γήπεδο της Παναχαϊκής. Με την διοίκηση της ομάδας και τον προπονητή της Νίκο Πλέα να προσπαθούν να ετοιμάσουν και τις τελευταίες λεπτομέρειες  για άλλη μια γιορτή της πυγμαχίας στην Πάτρα όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας και την τοπική επιτροπή Ν.Δ.Ελλάδος.

Οι  αγώνες θα πραγματοποιηθούν στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ της Παναχαϊκής με ώρα έναρξης 6.30 μ.μ, όπου οι Πατρινοί πυγμάχοι από την Παναχαϊκής Γ.Ε, την  Ε.Α.Π  και την ΠΥΓΜΗ θα αντιμετωπίσουν αθλητές  από όλη την Ελλάδα με τον συντελεστή δυσκολίας να ανεβαίνει στα ύψη, αφού όλοι οι αθλητές που θα λάβουν μέρος θεωρούνται από τους καλύτερους στην κατηγορία τους έχοντας ανάλογες διακρίσεις  σε πανελλήνια πρωταθλήματα και διεθνή διοργανώσεις.

Από τα πιο δυνατά παιχνίδια της βραδιάς αναμένετε να είναι αυτό μεταξύ του Άγγελου Μπέη ενάντίον του Μάκη Στάθη στην κατηγορία των 75 κιλών όπου και οι δύο μποξέρ χαρακτηρίζονται για το δυναμικό τους στιλ.

Επίσης ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το παιχνίδι του πρωταθλητή της Παναχαϊκής Γ.Ε, Γιώργο Γεωργόπουλου απέναντι στον Αλέξανδρο Στρέλτσοφ στην κατηγορία των 91 κιλών.

Ένα  από τα θεαματικά παιχνίδια της βραδιάς αναμένεται να είναι και το παιχνίδι του Χρήστου Καφρίτσα (Π.Γ.Ε) κόντρα στον Χρήστο Μιχαλόπουλο (Α.Ε.Κ) με τους δυο πυγμάχους να αγωνίζονται στην κατηγορία των 64 κιλών.

Τα υπόλοιπα ζευγάρια
Ανι Μετάϊ (Ε.Α.Π) - Φούκας Ιωάννης (Α.Ε.Κ)
Γασπαρινάτος Νίκος(Π.Γ.Ε)-Μπακανδρίτσος Κώστας (Α.Ε.Κ)
Σπύρου Χρήστος(Π.Γ.Ε)- Ζωγράφου Γιώργιος (Α.Ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ)
Κότσιφας Αθανάσιος (Ε.Α.Π)- Μανδουραράκης Πέτρος (Εθνικός)
Αλεξανδρόπουλος Παύλος (ΠΥΓΜΗ) - Κάνδιας Ιωάννης (ΑΙΑΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ)
Πετρόπουλος Ιωάννης (Εθνικός) - Χαρίσης Γιώργος (Α.Ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ)
Μάνου Σπύρος  (Π.Γ.Ε) - Ματθαίος Αγοράς (Εθνικός)

Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον στους αγώνες αναμένεται να έχουν και οι συναντήσεις στις γυναίκες όπου οι Πατρινές, Φωτεινή Πλέα και Καρίνα Σμαγκούλοβα θα αντιμετωπίσουν τις Μαρία Παπαδοπούλου και Μιχαέλα Λαγουδάκη μπροστά σε ένα κοινό που ενθουσιάζετε και επιβραβεύει την γυναικεία πυγμαχία όπου τα δείγματα κατά το παρελθόν αν μη τι άλλο είναι θετικά.

* Την παρουσίαση των αγώνων έχει αναλάβει για άλλη μια χρονιά ο γνωστός φίλος της πυγμαχίας Τσέρης Αθανάσιος.

* Επίσης κατά την διάρκεια των αγώνων ευχάριστη νότα με τα μουσικό χορευτικά τους θα δώσει η χορευτική ομάδα της Νατάσσας Γεωργιάδου "DESAFIO REGGAETON GROUP"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters