Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

Πρώτη θέση για τους έφηβους του ΝΟΠ

Πρώτη θέση για τους έφηβους του ΝΟΠ

Την Τετάρτη η κληρωση για την επόμενη δάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος

Μια ευχάριστη είδηση στο κυκεώνα των αρνητικών γεγονότων για τον ναυταθλητισμό της Πάτρας. Η ομάδα Υδατοσφαίρισης εφήβων (γεννηθέντων 1996+)  του Ν.Ο. Πατρών με προπονητή τον Δημήτρη Μπιτσάκο κατέλαβε την πρώτη θέση στον όμιλό της, κατά την διάρκεια των προκριματικών αγώνων (Α' φάση) του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων που διεξάχθηκε στη Καλαμάτα το Σάββατο και Κυριακή. Αίσθηση προκάλεσε η αποχή της Ναυταθλητικής Ενωσης Πάτρας  (ΝΕΠ) που τελικά δεν έλαβε μέρος και οι αγώνες κατοχυρώθηκαν με σκορ 5-0 στους αντιπάλους της.

Να σημειωθεί ότι ο αγώνας της Κυριακής ανάμεσα στον ΝΟΠ και τον Νηρέα Λαμίας, που έκρινε τελικά την πρώτη θέση του ομίλου, ήταν δύσκολος και αμφίρροπος και κρίθηκε στην τελευταία περίοδο, όπου η απόδοση της ομάδας του ΝΟΠ ήταν εντυπωσιακή.  Στο αγώνα ο τερματοφύλακας του ΝΟΠ, Πάρις Αγιαννιτόπουλος απέκρουσε πέναλτυ.

Στην αποστολή του ΝΟΠ συμμετείχαν οι γιαννιτόπουλος Πάρης, Ανδριόπουλος Νίκος, Γουργουλέτης Κώστας, Πανουτσόπουλος Αρης, Καλίτσης Νίκος, Καρβουτζής Αθανάσιος, Λεβεντάκος Παναγιώτης, Λιβαθινός Γιώργος, Λουκόπουλος Παναγιώτης, Τζάμο Χρήστος, Χρυσανθόπουλος Δημήτριος, Αγγελακόπουλος Ανδρέας, Μανίκας Μεγακλής, Πανίτσας Αλέξιος

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters