Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Θανάσης Τσαλταμπάσης και Ναταλία Δραγούμη ξανά στην Πάτρα

Θανάσης Τσαλταμπάσης και Ναταλία Δραγούμ...

Παρουσιάζουν το «Μήλο» στο Πάνθεον αυτό το διήμερο 16 και 17 Μαρτίου

Ξανάρχεται αυτήν την Παρασκευή 16 Μαρτίου και το Σάββατο 17 Μαρτίου η παράσταση «Το Μήλο» με τον Θανάση Τσαλταμπάση και τη Ναταλία Δραγούμη που κάνει περιοδεία και έχει αφήσει καλές εντυπώσεις στο θεατρόφιλο κοινό τόσο της Θεσσαλονίκης όσο και της υπόλοιπης περιφέρειας.

Ως γνωστό η κωμική παράσταση είχε παιχθεί στη σκηνή του θεάτρου Πάνθεον το διήμερο 9 και 10 Μαρτίου προσελκύοντας περισσότερους από επτακόσιους θεατές ενώ όπως μάθαμε το ενδιαφέρον για το νέο διήμερο παραστάσεων είναι ακόμη υψηλότερο.

Το κείμενο του έργου υπογράφουν οι Γιώργος Βάλαρης - Στέλιος Παπαδόπουλος ενώ ο Γιώργος Βάλαρης έχει την ευθύνη και της σκηνοθεσίας. Τα σκηνικά - κοστούμια  είναι του Κωνσταντίνου Ζαμάνη, η μουσική- ηχητική  επιμέλεια του Νίκου Ραμού, οι φωτισμοί: του Αλέκου Αναστασίου και οι χορογραφίες της Έλενας Γεροδήμου.

Πρόκειται για μία παραγωγή των Θεατρικών επιχειρήσεων των Δημήτρη και Θοδωρή Μαροσούλη.

Το εισιτήριο για την παράσταση κοστίζει 20 ευρώ και 15 ευρώ το μειωμένο για φοιτητές, ανέργους, κ.α. ενώ ισχύουν και εισιτήρια της Εργατικής Εστίας και του ΟΓΑ.

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης ανήκει στη νέα φουρνιά των ταλαντούχων κωμικών ηθοποιών με μεγάλη επιτυχία και αναγνωρισιμότητα από το κοινό. Έχει ήδη παίξει πλάι στον Πέτρο Φιλιππίδη στον «Ηλία του 16ου» ενώ φέτος εμφανίζεται στην τηλεόραση στο σήριαλ του Mega «Πίσω στο σπίτι» δίπλα στη Μαρία Καβογιάννη, τον Αποστόλη Τότσικα και τον Θοδωρή Αθερίδη. Στις επιτυχίες του λογίζονται και η ταινία «I4 Λούφα και απαλλαγή». Αίσθηση πάντως προξένησε η πρόσφατη δήλωση του στο περιοδικό People ότι κάθε μήνα παλεύει για τη δόση του δανείου για το σπίτι που αγόρασε. Δυστυχώς και στον καλλιτεχνικό χώρο τα χρήματα από σήριαλ και άλλες δουλειές έχουν λιγοστέψει πολύ και πολλοί ηθοποιοί πλέον εκτός από το θέατρο δεν έχουν ευκαιρία και δυνατότητα δουλειάς και αμοιβής.

Από τα ενδιαφέροντα στοιχεία της παράστασης «Το Μήλο» είναι σίγουρα και ο κάπως αταίριαστος συνδυασμός του Θανάση Τσαλταμπάση με την ψηλή και εντυπωσιακή Ναταλία Δραγούμη, επίσης από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς της η οποία έχει σπουδάσει στη δραματική σχολή του Εθνικού Θεάτρου και βρίσκεται στον καλλιτεχνικό χώρο τα τελευταία 18-19 χρόνια. Το έργο «Το Μήλο» αφορά τις σημερινές σχέσεις ανδρών και γυναικών και ξεχωρίζει για το χιούμορ, τη συγκίνηση, την τρυφερότητα και τις αναπάντεχες ανατροπές του. Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης ενσαρκώνει ένα δημόσιο υπάλληλο το Γιάννη και η Ναταλία Δραγούμη τη Σοφία που είναι μία φιλόδοξη υπάλληλος καναλιού που θέλει να γίνει διευθύντρια και θέλει τον άνδρα καθαρόαιμο αρσενικό και δυναμικό.

Οι παραστάσεις στο Πάνθεον θα είναι στις 6.30 το απόγευμα και στις 9.30 το βράδυ.

ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΛΟΥΘ ΚΑΙ ΨΑΛΤΗΣ

Στο μεταξύ όπως ανέφερε ο Δημήτρης Καρπάνος, υπεύθυνος του Πάνθεον στο thebest.gr, μετά το πολυαναμενόμενο «Σλουθ» με τους Γιώργο Κιμούλη και Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη που επιτέλους θα έρθει στο Πάνθεον το τριήμερο Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή 23-25 Μαρτίου, θα καταφθάσει στην Πάτρα και ο αγαπητός κωμικός μας Στάθης Ψάλτης που επέστρεψε δριμύτερος στη σκηνή μετά και την περιπέτεια της υγείας του λόγω υπερκόπωσης.

Ο Στάθης Ψάλτης που θα έρθει την 1η Απριλίου θα παρουσιάσει πιθανότατα την φετινή του θεατρική δουλειά, τη σατιρική κωμωδία «Πολίτης…Γάμα Κατηγορίας» από το θέατρο Ζίνα, που έχει σκηνοθετήσει ο Γιώργος Κωνσταντίνου και παίζουν επίσης οι Τζέσυ Παπουτσή, Κώστας Ευριπιώτης και Βασίλης Κούκουρας. Η παράσταση είναι των θεατρικών επιχειρήσεων Τάγαρη.

Τ.ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture