Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

Δεύτερη συνάντηση των γονέων αθλητών ΝΟΠ με το Δ.Σ του Ομίλου

Δεύτερη συνάντηση των γονέων αθλητών ΝΟΠ...

Συζήτηση, προβληματισμός και αποφάσεις για τη μη λειτουργία του "Αντωνης Πεπανός"

Πραγματοποιήθηκε νέα συνάντηση των μελών του ΔΣ του Ναυτικού Ομίλου Πατρών με τους γονείς των αθλητών των τμημάτων Κολύμβησης και Πόλο. Η συνάντηση έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις του Ομίλου στην ακτή Δυμαίων και αποτελεί συνέχεια της πρώτης συνάντησης κατά την οποία οι γονείς είχαν ζητήσει εγγυήσεις για την ενδεδειγμένη λειτουργία του Εθνικού κολυμβητηρίου Πατρών «Ολυμπιονίκης Αντώνιος Πεπανός» προκειμένου να συνδράμουν οικονομικά στην επαναλειτουργία του συγκροτήματος.

Η Πρόεδρος του ΝΟΠ κ. Λήδα Τασσοπούλου Παπαμανώλη αφού έλαβε το λόγο και περιέγραψε συνοπτικά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το σωματείο σε σχέση με τη λειτουργία του Εθνικού κολυμβητηρίου Πατρών γνωστοποίησε στου  παρευρεθέντες τα εξής:

1. Ο ΝΟΠ θα καταβάλλει στη Διοίκηση του Εθνικού κολυμβητηρίου Πατρών σημαντικό μέρος από την οφειλή χρήσης 2010-2011 έτσι ώστε να διευκολύνει την άμεση λειτουργία του, χωρίς να ζητήσει την οικονομική συνδρομή των γονέων.

2. Ο ΝΟΠ κάνει ενέργειες έτσι ώστε να προμηθευθεί το ταχύτερο δυνατό το ισοθερμικό κάλυμμα που θεωρείται απαραίτητο για τη λειτουργία του ιδιόκτητου κολυμβητηρίου 33 μέτρων στην Ακτή Δυμαίων. Για τον σκοπό αυτό επιστρατεύονται  μέλη του Ομίλου και φίλοι του σωματείου χωρίς την υποχρεωτική συνδρομή των γονέων.

3. Ο ΝΟΠ ζητά από τους γονείς να συνδράμουν με μηνιαία έκτακτη οικονομική συνδρομή στην ενδεχόμενη λειτουργία του ιδιόκτητου κολυμβητηρίου κατά την εαρινή περίοδο (από μέσα Απριλίου έως μέσα Ιουνίου). Με τον τρόπο αυτό θα καταστεί δυνατή, για πρώτη φορά, η αυτοχρηματοδοτούμενη λειτουργία του κολυμβητήριου ΝΟΠ, γεγονός που θα λειτουργήσει και πιλοτικά για την ετήσια λειτουργία του.

4. Ο ΝΟΠ απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους γονείς των αθλητών του να γίνουν μέλη ενός από τους πλέον Ιστορικούς Ομίλους της Πάτρας, γεγονός που θα τον ενδυναμώσει και θα τον βοηθήσει σημαντικά στη προσπάθεια που καταβάλει να προσφέρει στην αθλούμενη νεολαία και να επανακτήσει την θέση που κατείχε στην κοινωνία της πόλης.

Οι γονείς από την μεριά είχαν την ευκαιρία να εκφράσουν τις απόψεις τους και να καταθέσουν τις προτάσεις τους,  ενώ οι περισσότεροι από αυτούς εξεδήλωσε άμεσα την επιθυμία να σταθούν αρωγοί στη Διοίκηση που θα επιχειρήσει την πιλοτική λειτουργία του ιδιόκτητου κολυμβητηρίου κατά την φετινή εαρινή περίοδο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters