Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

Τοξοβολία: Επιτυχίες αθλητών και κριτών του ΑΣΠ Πατρών

Τοξοβολία: Επιτυχίες αθλητών και κριτών ...

Αναλυτικά οι επιδόσεις στον Διαμερισματικό αγώνα Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων

Με άψογη και δυναμική παρουσία ο ΑΣΠ Πατρών συμμετείχε στο σημαντικό διαμερισματικό αγώνα Πελοποννήσου και Ιόνιων Νήσων, στο κλειστό γήπεδο του Πανεπιστημίου Πατρών με 7 αθλητές και αθλήτριες στην α΄ και β΄ κατηγορία ολυμπιακού και σύνθετου τόξου.
Ο συναγωνισμός με κορυφαίους αθλητές από 8 σωματεία, που διακρίνονται σε πανελληνίους αγώνες και κύπελλα Ελλάδος, ήταν συναρπαστικός στην α΄ κατηγορία όσο και στην β΄ που έδειξαν τον καλύτερο εαυτό τους, για διάκριση και άνοδο στην α΄ κατηγορία.

Κορυφαίος αθλητής, στο σύνθετο ανδρών α΄ κατηγορίας, αναδείχτηκε ο Κωνσταντίνος Χ. Τζουμας, που κατάφερε να κατακτήσει το χρυσό καταφέρνοντας να ξεφύγει 10 πόντους από αθλητές υψηλών επιδόσεων πανελληνίως.

Ασημένια, κατέκτησαν, ο Νικόλαος Κατριμπούζας, στο ολυμπιακό τόξο ανδρών β΄ κατηγορίας, και η Μ. Μαλιουκη στο ολυμπιακό τόξο γυναικών β΄ κατηγορίας.

Χάλκινα κατέκτησαν ο Κωνσταντίνος Παπαδημάτος, στο ολυμπιακό τόξο νέων ανδρών β΄ κατηγορίας και ο Γιάννης  Καζουρας στο ολυμπιακό τόξο έφηβων β΄ κατηγορίας, που ξεπέρασε και το όριο ανεβαίνοντας στην α΄ κατηγορία.

Αξιόλογη εμφάνιση έκαναν και ο Γιάννης Κατσαφαρος στο ολυμπιακό τόξο ανδρών β΄ κατηγορίας και η Χριστιάννα Κωνσταντίνου στην κατηγορία γυναικών ολυμπιακού τόξου κατηγορίας.

* Τα πτυχία των εθνικών κριτών τοξοβολίας παρέλαβαν στον αγώνα οι Κ. Μητσοβας, Κ. Νικόλαος και ο Κ. Τζουμας, μέλη του Αθλητικού Συλλόγου Προαστειου, από την μοναδική διεθνή κριτή Ελλάδος Αικατερίνη Πλακουδα, που θα είναι και κριτής στους Παραολυμπιακους αγώνες τοξοβολίας στο Λονδίνο τον Αύγουστο.

* Ο πρόεδρος Παναγιώτης Καζουρας , το Δ.Σ. και τα μελή του συλλόγου, συγχαίρουν και ευχαριστούν τους αθλητές, προπονητές και τους κριτές για της επιτυχίες τους αλλά και όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της διοργάνωσης, το Πανεπιστήμιο Πατρών, τον Δήμο Πατρέων και τα υπόλοιπα σωματεία που συνδιοργάνωσαν τους αγώνες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters