Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

Στην Αστυνομική Διευθυνση η Ορμή Λουξ

Στην Αστυνομική Διευθυνση η Ορμή Λουξ

Αντάλλαξαν αποψεις με ον Αστυνομικό Διευθυντή Αχαΐας και τον Διοικητή Ασφαλείας Πατρών

Τον Αστυνομικό Διευθυντή Αχαΐας, Ταξίαρχο κ.Δριβίλα Δημήτριο και τον Διοικητή Ασφαλείας Πατρών, Αστυνομικό Διευθυντή κ. Ανδρικόπουλο Αριστείδη επισκέφθηκαν σήμερα ο πρόεδρος, το τεχνικό επιτελείο και οι αθλήτριες της νταμπλούχου Ελλάδος Ορμής Λουξ.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της ομάδας, Ανδρέας Κόγκας «Σκοπός της επίσκεψής μας είναι να ευχαριστήσουμε της Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας για την άψογη συνεργασία που είχαμε  στα 10 χρόνια παρουσίας της ομάδας στο ελληνικό πρωτάθλημα και τα πρωταθλήματα Ευρώπης, καθώς ουδέποτε δημιουργήθηκε το παραμικρό επεισόδιο στα παιχνίδια της Ορμής Λουξ. Θεωρώ ότι αστυνομία και αθλητισμός επιβάλλεται να συνεργάζονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, γιατί ο αθλητισμός προσφέρει θέαμα και διασκέδαση και δεν είναι πεδίο πολεμικών συρράξεων.»

Ο Αστυνομικός Διευθυντής Αχαΐας, Ταξίαρχος κ. Δριβίλας, δήλωσε: «Χαίρομαι ιδιαίτερα για την επίσκεψή σας σήμερα εδώ. Τιμάται τον αθλητισμό της πόλης μας και μας κάνετε να νοιώθουμε υπερήφανοι για αυτά που μας προσφέρετε. Η συνεργασίας μας με την Ορμή Λουξ όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και με όλες τις ομάδες της πόλης, βασίζεται στο πνεύμα αλληλοεκτίμησης και αλληλοσεβασμού. Εύχομαι να συνεχίσετε να έχετε επιτυχίες και να δίνετε χαρά στην πόλη μας.»

Ο Διοικητής Ασφαλείας Πατρών, Αστυνομικός Διευθυντής κ. Ανδρικόπουλος, ο οποίος προσφώνησε τις περισσότερες αθλήτριες με τα μικρά τους ονόματα, καθώς τις γνώριζε από τα μέτρα τάξης που λάμβανε στο «Κουκούλι», δήλωσε: «Χαίρομαι ιδιαίτερα που υποδέχομαι την νταμπλούχο ομάδα της Ορμής Λουξ που με τις αθλητικές της επιτυχίες μας κάνει υπερήφανους και μας δίνει κουράγιο μέσα από τους αγώνες της. Εύχομαι να συνεχίσετε με την ίδια δύναμη γιατί αποτελείται παράδειγμα προς μίμηση για τη νεολαία της πόλης μας.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters