Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

Σε μισοάδειο γήπεδο θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου χαντμπολ στο "Δ. Τόφαλος"

Σε μισοάδειο γήπεδο θα γίνει ο τελικός Κ...

Οι αποφάσεις της Αστυνομίας και των διοργανωτών προς αποφυγή επεισοδίων

Σε μισοάδειο γήπεδο, στα πρότυπα του μπάσκετ, θα γίνει το Σάββατο στην Πάτρα ο τελικός του Κυπέλλου χάντμπολ μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Οι οπαδοί των δύο ομάδων είχαν... διαλύσει τη Λαμία πριν από δύο χρόνια και φέτος η ΟΧΕ αποφάσισε να προστατεύσει τη διοργάνωση. Έτσι, αποφάσισε να δώσει από 300 εισιτήρια στους «δικεφάλους» και συνολικά στο γήπεδο «Δ. Τόφαλος», χωρητικότητας 4.500 θέσεων, θα βρίσκονται μόλις 1.100 θεατές.

Εκτός από τα 600 εισιτήρια που θα δοθούν σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, θα μοιραστούν στον κόσμο της Πάτρας 500 ονομαστικές προσκλήσεις, ενώ από είκοσι προσκλήσεις θα πάρουν οι δύο σύλλογοι.

Τα εισιτήρια στους οπαδούς θα δοθούν στο Αντίρριο και αφού πρώτα θα έχει γίνει αυστηρός έλεγχος από την αστυνομία. Παράλληλα, έγινε γνωστό πως από την Πέμπτη θα υπάρχει διακριτική φρούρηση των συνδέσμων οργανωμένων οπαδών ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στην Πάτρα.

Συγκεκριμένα αποφασίστηκαν τα εξής:

* Συνολικά θα εκδοθούν 1.150 εισιτήρια και προσκλήσεις. Η κάθε ομάδα θα πάρει από 300 εισιτήρια για τους φιλάθλους της και από 25 προσκλήσεις, ενώ άλλα 500 θα διατεθούν σε ΟΧΕ, τον χορηγό της διοργάνωσης, τοπικούς φορείς, σωματεία χάντμπολ της περιοχής και ουδέτερους φιλάθλους. Σημειώνεται πως ο ΠΑΟΚ ζήτησε να δοθούν 100 εισιτήρια για τις άλλες ανάγκες και όχι 500.

* Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ θα υποβληθούν σε έλεγχο στο Αντίρριο. Κάτι ανάλογο θα γίνει με τους φίλαθλους της ΑΕΚ.

* Σαράντα οκτώ ώρες πριν από τον τελικό θα υπάρχει διακριτική φρούρηση των συνδέσμων οργανωμένων οπαδών ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στην πόλη της Πάτρας.

* Οι αποστολές των ομάδων θα ταξιδέψουν προς και από την Πάτρα με συνοδεία αστυνομικής δύναμης.

* Διευκρινίστηκε πως όλα τα εισιτήρια θα είναι ονομαστικά και οι ομάδες θα δώσουν τις λίστες με τα ονόματα από την Παρασκευή, ώστε στις εισόδους του γηπέδου να γίνεται ταυτοποίηση με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας.

* Θα δημιουργηθεί μία ζώνη προελέγχου για να μην πλησιάσει κανείς στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο ή πρόσκληση, αφού δεν θα υπάρχουν εκδοτήρια έξω από αυτό, ενώ οι οπαδοί των δύο ομάδων δεν θα έχουν καμία οπτική επαφή πριν και κατά την είσοδο τους στο κλειστό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters