Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

Πρόταση του ΠΑΟΚ να μην γίνει ο τελικός του Κυπέλλου ανδρών στο χαντμπολ στην Πάτρα

Πρόταση του ΠΑΟΚ να μην γίνει ο τελικός ...

Πετριδης: «Έχουμε βάσιμες πληροφορίες πως θα γίνουν τα ίδια σκηνικά με τη Λαμία"

Πρόταση για αλλαγή έδρας του τελικού του Κυπέλλου κατέθεσε ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ. Την ανησυχία του πως ο φετινός τελικός του Κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ κινδυνεύει να στιγματιστεί από τα περσινά, σοβαρά επεισόδια της Λαμίας, εξέφρασε στη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης της ΟΧΕ ο εκπρόσωπος του «δικεφάλου του Βορά», Γρηγόρης Πετρίδης:

«Έχουμε βάσιμες πληροφορίες πως θα γίνουν τα ίδια σκηνικά με τη Λαμία. Η Πάτρα δεν διαφέρει και πολύ από τη Λαμία σαν πόλη και η αστυνομία δεν θα λάβει υπόψη της την κατάσταση. Δεν αντέχουμε άλλη τιμωρία, ούτε ένα ευρώ. Θα αποχωρήσουμε από το πρωτάθλημα αν τιμωρηθούμε. Δεν έχουμε πρόβλημα να γίνει Αθήνα. Δεν είναι αργά, σκεφτείτε την αλλαγή έδρας».

Πιλαφάς: «Κάνουμε τα πάντα για να αποτραπούν επεισόδια»

Ο πρόεδρος της ΟΧΕ, Χαράλαμπος Πιλαφας, απάντησε: «Κάνουμε τα πάντα ώστε να μην γίνουν επεισόδια. Υπήρχε σημαντική χορηγία για την Πάτρα που ωφελούσε οικονομικά την Ομοσπονδία και τις ομάδες. Πηγαίνουμε όπου υπάρχει χορηγία. Η αστυνομία έχει πει ότι 500 φιλάθλους μπορεί να τους ελέγχει, αλλιώς θα τον κάνουμε κεκλεισμένων των θυρών. Όσο για το θέμα της τιμωρίας των ομάδων επειδή δεν αγωνίζονται στα ευρωπαϊκά κύπελλα που έθεσε ο κ. Πετρίδης, θα συζητήσουμε να μην τιμωρούνται οι ομάδες, αλλά είναι και μία δυσφήμηση για το ελληνικό χάντμπολ όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters