Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

"Κοκινόμαυρο" γλέντι στο Μαλεμε! Η Παναχαϊκή 2-0 τον Πλατανιά

"Κοκινόμαυρο" γλέντι στο Μαλεμ...

Μαπούκου και Φουρτάδο τα τέρματα

Μεγάλη νίκη της Παναχαίκής επί του Πλατανιά με 2-0 μέσα στα Χανιά. Η πατρινή ομάδα είχε τον πρώτο λόγο στην αναμέτρηση και κατάφερε να πάρει ένα σημαντικό τρίποντο απέναντι στο φαβορί για την άνοδο. Η Παναχαϊκή βρήκε τους διαδρόμους να φτάσει στο έβδομο σερί θετικό αποτέλεσμα, παρά τα προβλήματα των απουσιών που αντιμετώπισε όλη την εβδομάδα πριν το μεγάλο ντέρμπι.

Το σκορ, της αναμέτρησης στα Χανιά, άνοιξε στο 60' ο Μαπούκου. Η φάση ξεκίνησε απο τον Φουρτάδο, όπου με ατομική προβολή σόυταρε και ο τερματοφύλακας των αντιπάλων απέκρουσε, με την μπάλα να φεύγει σε ευνοϊκή θέση για τον Μαπούκου, που δεν έχασε την ευκαιρία να κάνει το πλασέ και να βρει τα αντίπαλα δύχτια.

Στο 75' ήρθε το δεύτερο γκολ για την "κοκκινόμαυρη" ομάδα, όπου σέντρα του Ατματζίδη βρήκε τον Φουρτάδο, που με σουτ έστειλε την μπάλα στο αντίπαλο τέρμα.

Λίγο μετά το δεύτερο τέρμα της, η Παναχαϊκή βρέθηκε με 10 παίκτες, καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Φουρτάδο. Ο "κοκκινόμαυρος" παίκτης, ειχε βγεί στην αντιπίθεση, βρέθηκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα του Πλατανιά, όπου χτύπησε κατά την έξοδό του και ο διαιτητής έδειξε την κίτρινη κάρτα στον Φουρτάδο, με τον δέυτερο να υποστηρίζει ότι ο παίκτης του Πλατανιά..."έκανε θέατρο".

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ Χ. (Τ. Καβακάς): Λαζαρίδης, Παληγιώργος, Κουρτεσιώτης, Ραπτάκης, Τζάνης (80' Δρακάκης), Δέντσας, Γκονζάλες, Πάγκαλος (59' Δραμι), Μιρτσέτα (62' Χαϊκάλης), Μαρακουδάκης, Ναζλίδης.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: (Β. Βούζας): Πουρής, Πακάλτσης, Κωνσταντινίδης, Φουρτάδο, Ιωάννου, Τσεμπερίδης (46' Ατματζίδης), Μαπούκου (78' Ουρτάδο), Ντίνας (91' Σκαρτσίλας), Φατιόν, Κοκκίνης Φούφουλας.

* Η Παναχαϊκή την προσεχή Τετάρτη αναμετράται στην Αγυιά με την ομάδα την Βέροιας.

ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Βύζας Μεγάλων-Βέροια 1-3
Πανσερραϊκός-Πιερικός 1-2
Αναγέννηση Γιαννιτσών-Θρασύβουλος 0-0
Επανομή-Αγροτικός Αστέρας 1-0
Φωκικός-Εθνικός Αστέρας 1-1
Ηρακλής Ψαχνών-Λάρισα 0-0
Καλλονή-Πανθρακικός 1-1

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters