Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Πατρέων για το θέμα του Πεπανός, τα ναυταθλητικά σωματεία

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Πατρέων για το ...

Ο Γ. Δημαράς δήλωσε ότι αδυνατεί να συνεισφέρει οικονομικά στην λειτουργία τους αλλά υποσχέθηκε να βοηθήσει στην προώθηση των αιτημάτων τους προς την Περιφέρεια και την ΓΓΑ

Πραγματοποιήθηκε  η συνάντηση των σωματείων και φορέων της πόλης μας με τον Δήμαρχο Πατρέων κ. Γιάννη Δημαρά σχετικά με τα προβλήματα λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων του ΠΕΑΚ, σε συνέχεια ευγενούς και φίλαθλης πρωτοβουλίας που συντόνισε ο παλιός αθλητής του ΝΟΠ και πρώην Πρόεδρος του ΠΕΑΚ κ. Αντώνης Οικονόμου.

Εκ μέρους του ΝΟΠ παραβρέθηκαν στη συνάντηση με τον Δήμαρχο η Πρόεδρος κα Λήδα Τασοπούλου Παπαμανώλη, η γραμματέας κα. Μαργαρίτα Μπιτσάκου, μέλη του ΔΣ του ΝΟΠ, οι έφοροι των τμημάτων κολύμβησης και πόλο καθώς και αρκετοί γονείς αθλητών.


Από πλευράς ΝΕΠ το «παρών» στην συνάντηση έδωσαν οι Αλέκος Γαϊτανάρος, Θόδωρος Κανελλόπουλος και Γιώργος Ανδρουτσέλλης.


Ο κ. Δημαράς άκουσε με προσοχή τα θέματα για την λειτουργία του Εθνικού κολυμβητηρίου Πατρών «Ολυμπιονίκης Αντώνης Πεπανός» και των άλλων αθλητικών εγκαταστάσεων της πόλης, δήλωσε ότι αδυνατεί να συνεισφέρει οικονομικά στην λειτουργία τους αλλά υποσχέθηκε να βοηθήσει στην προώθηση των αιτημάτων τους προς την Περιφέρεια και την ΓΓΑ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters