Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

"Στέγη" στο κολυμβητήριο του Πανεπιστημίου βρήκε ο ΝΟΠ

"Στέγη" στο κολυμβητήριο του Π...

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανοίξει η πισίνα στο ιδιόκτητο κολυμβητήριο του, στην Ακτη Δυμαίων

Μετά από διαβούλευση με το Πανεπιστήμιο Πατρών βρέθηκε προσωρινή λύση για την προπόνηση των αθλητικών τμημάτων του Ναυτικού Ομίλου Πατρών στο κλειστό κολυμβητήριο του Πανεπιστημίου διαστάσεων 25 χ12,5 μέτρα. Πιο συγκεκριμένα ο ΝΟΠ θα μπορεί να χρησιμοποιεί δύο διαδρομές νωρίς το πρωί και το βράδυ από τις 19.30 έως το 22.30. Η λύση αυτή δεν είναι ιδανική αφού δεν μπορεί να καλύψει τις ανάγκες του ΝΟΠ, αλλά κρίνεται ως αναγκαία και προσωρινή μέχρι να επιλυθεί το πρόβλημα με το Εθνικό Κολυμβητήριο «Ολυμπιονίκης Αντ. Πεπανός» και να μπορέσει ο ΝΟΠ να επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.

* Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου Πατρών αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά την Πρυτανεία του Πανεπιστήμιου Πατρών για την ευγενική παραχώρηση σε μια εξαιρετικα κρισιμη περίοδο για τις υποχρεώσεις των αθλητικών τμημάτων.

Κολυμβητήριο ΝΟΠ – Ακτή Δυμαίων
Η μικρή πισίνας εκμάθησης του Κολυμβητηρίου του ΝΟΠ αναμένεται να λειτουργήσει τις επόμενες ημέρες μετά από την τελευταία δεκαπενθήμερη διακοπή για λόγους συντήρησης. Οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν με ανακοίνωση από την προηγούμενη ημέρα.

Παράλληλα σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία για την χρονικά όσο το δυνατόν γρηγορότερη επαναλειτουργία και της μεγάλης πισίνας του κολυμβητηρίου του ΝΟΠ, ως μόνιμη και ουσιαστική λύση. Το θέμα αυτό θα απασχολήσει το ΔΣ του Ναυτικού Ομίλου Πατρών σε ειδική έκτακτη συνάντηση το μεσημέρι της Τετάρτης 07-03-2012.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters