Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

Πέτροβιτς: "Η μεγάλη ευκαιρία του Απόλλωνα"

Πέτροβιτς: "Η μεγάλη ευκαιρία του Α...

Ηγετική μορφή ο Σέρβος "μελανόλευκος"

Ο  Πέτροβιτς πέτυχε 12 πόντους,  κατέβασε 17 ριμπάουντ και  αποτέλεσε ένα από  τα σημαντικά "όπλα" της ομάδας του Απόλλωνα ώστε να να φύγει με το διπλό  από  την Δάφνη κόντρα στον Αμύντα και να κάνει συγχρόνως ένα σημαντικό βήμα για την άνοδο στην Α1. Ο  Βλάντε Πέτροβιτς μίλησε στο superbasket.gr για τη μεγάλη νίκη της ομάδας αλλά και για την συνέχεια του  πρωταθλήματος.

Πόσο σημαντική είναι η νίκη για την συνέχεια;

"Είναι  μια μεγάλη νίκη για εμάς και πάρα πολύ σημαντική για την συνέχεια. Είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί κάναμε ένα μεγάλο βήμα στην Α1.  Το ματς ήταν πολύ δύσκολο και κρίθηκε στην παράταση. Παρόλο που ήμασταν 15 πόντους πίσω στο ημίχρονο δείξαμε χαρακτήρα και πήραμε το παιχνίδι".

Στην ανάπαυλα του παιχνιδιού πιστεύατε ότι μπορούσατε να γυρίσετε το παιχνίδι;

"Πιστεύω πως δείξαμε περισσότερο πάθος απο τους παίκτες του Αμύντα στο δεύτερο ημίχρονο .Το πιστέψαμε πιο πολύ απο τους αντιπάλους μας, κάτι που φάνηκε ιδιαίτερα στην παράταση".

Μετά αυτή την νίκη ο Απόλλωνας  είναι πιο κοντά στην Α1;

"Βέβαια,φέτος είναι η μεγάλη μας ευκαιρία να ανέβουμε στην Α1. Αλλά δεν κοιτάμε την βαθμολογία, κοιτάμε  κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και προσπαθούμε να δίνουμε σε κάθε ματς το 100% των δυνατοτήτων μας".

Πριν ξεκινήσει η παράταση σκεφτήκατε πως θα καταφέρετε να φύγετε με τη νίκη;

"Σκεφτόμασταν μόνο τη νίκη και δείξαμε χαρακτήρα. Παίξαμε καλή άμυνα,πήραμε πολλά ριμπάουντ ,αν και πάλι χάσαμε μερικά εύκολα σουτ.Αλλά σε όλο το μάτς δείξαμε ότι έχουμε ψυχή και με λίγη τύχη στο μέρος ματς κερδίσαμε.Γιατί χωρίς αυτά τα δύο δεν γίνεται να προχωρήσεις".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters