Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

Το Πρωτάθλημα Χιονοδρομίας των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας στα Καλάβρυτα

Το Πρωτάθλημα Χιονοδρομίας των Ενόπλων Δ...

Θα λάβουν μέρος καταξιωμένοι αθλητές, μέλη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χιονοδρομίας

Ο Δήμος Καλαβρύτων και η δημοτική του επιχείρηση, το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων, φιλοξενούν και συνδιοργανώνουν το Πρωτάθλημα Χιονοδρομίας των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, που θα γίνει στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων την Τετάρτη 7 και την Πέμπτη 8 Μαρτίου.
Το αναγνωρισμένο αυτό πρωτάθλημα, το οποίο έχει να διεξαχθεί από το έτος 2008, διεξάγεται, ξανά, εφέτος στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων, από αντιπροσωπευτικές ομάδες του Στρατού Ξηράς, του Πολεμικού Ναυτικού, της Πολεμικής Αεροπορίας, της Ελληνικής Αστυνομίας, του Λιμενικού Σώματος και του Πυροσβεστικού Σώματος, στις οποίες συμμετέχουν καταξιωμένοι αθλητές, χιονοδρόμοι, μέλη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χιονοδρομίας, με εξαιρετικές διακρίσεις στη χιονοδρομία, τόσο σε πανελλήνιο όσο και σε πανευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο όπως η Σοφία Ράλλη, ο Βασίλης Ζηλάκης, ο Σπύρος Ανδριόπουλος και πολλοί άλλοι.

Το πρωτάθλημα - οι αγώνες χιονοδρομίας  διοργανώνονται από το Ανώτατο Συμβούλιο Αθλητισμού των Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ) και το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας με την αμέριστη συνδρομή, υποστήριξη και συνδιοργάνωση του Δήμου Καλαβρύτων και του Χιονοδρομικού του Κέντρου καθώς και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χιονοδρομίας.


Οι αγώνες χιονοδρομίας  είναι ανοικτοί και ελεύθεροι στο κοινό να τους παρακολουθήσει και ήδη έχει εκφραστεί μεγάλο ενδιαφέρον για αυτό από χιονοδρόμους, νέους, συλλόγους, φορείς, μαθητές, φοιτητές και πλήθος κόσμου, οι οποίοι ετοιμάζονται ν'Α ανηφορίσουν στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων στις 7 και 8  Μαρτίου για τους αγώνες.
Η τελετή διεξαγωγής των αγώνων  θα γίνει στην κεντρική πλατεία των Καλαβρύτων την Τετάρτη 7 Μαρτίου και ώρα 6 μ.μ. και την έναρξή τους θα κηρύξει η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής 'Αμυνας, με την παρουσία και ολυμπιονικών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters