Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

Οι αποφάσεις των Γονέων του ΝΟΠ για τη λειτουργία του Πεπανός

Οι αποφάσεις των Γονέων του ΝΟΠ για τη λ...

Συνάντηση με το Δ.Σ. του πατρινού Ομίλου

Σε μια κατάμεστη αίθουσα από τους γονείς των αθλητών και αθλητριών των τμημάτων Κολύμβησης και Πόλο του Ναυτικού Ομίλου Πατρών πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του στην Ακτή Δυμαίων, η συνάντηση που συγκάλεσε το Δ.Σ. του Ομίλου, με αφορμή την παρατεταμένη δυσλειτουργία του Κολυμβητηρίου «Αντώνιος Πεπανός». Σκοπός της συνάντησης ήταν να γίνει ενημέρωση, να κατατεθούν απόψεις και προτάσεις αλλά και να αναζητηθούν τρόποι συντεταγμένης δράσης προκειμένου να αντιμετωπισθεί το κοινωνικό αυτό πρόβλημα που πλήττει την αθλούμενη νεολαία της πόλης της Πάτρας.  

Μετά από μακρά και ενδιαφέρουσα συζήτηση και αφού τοποθετήθηκε η πλειοψηφία των παρευρεθέντων, αποφασίστηκαν ομόφωνα τα παρακάτω:


* Να οργανωθεί συγκέντρωση και διαμαρτυρία των μελών του ΔΣ του ΝΟΠ και των γονέων των αθλητικών τμημάτων του προς τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος σχετικά με την δυσλειτουργία του Εθνικού Κολυμβητηρίου Πατρών και να υποβληθεί αίτημα για την άμεση παρέμβασή του ώστε να διευκολυνθεί η ομαλή λειτουργία του.

*Να κατατεθεί οικονομική συνδρομή από τους γονείς των αθλητικών τμημάτων του ΝΟΠ που θα αποδοθεί μέσω του ΝΟΠ στη Διοίκηση του Εθνικού κολυμβητηρίου Πατρών για την θέρμανση του νερού των δεξαμενών μόνο σε συνέχεια γραπτής δέσμευσης της προς το ΔΣ του ΝΟΠ που να προσδιορίζει το επίπεδο παροχής υπηρεσιών προς τους αθλούμενους και ειδικά την θερμοκρασία του νερού και τη χρονική περίοδο που θα εξασφαλιστεί η λειτουργία του.

* Να προσδιορισθεί με πρωτοβουλία του ΔΣ του ΝΟΠ νέα συνάντηση με σκοπό την ενημέρωση και την λήψη αποφάσεων για μελλοντικές δράσεις.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters