Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

Δεν άντεξαν στον Βύρωνα οι Ελπίδες

Δεν άντεξαν στον Βύρωνα οι Ελπίδες

Ήττα απο την Αναγέννηση με 27-22

Προσπαθώντας μόνο στο πρώτο ημίχρονο, η ομάδα των Ελπίδων δεν κατάφερε να πάρει την νίκη που τόσο πολύ είχε ανάγκη για την προσπάθεια που κάνει να παραμείνει στην Α2 Εθνική χαντμπολ ανδρών. Η πατρινή ομάδα γνώρισε την ήττα στον Βύρωνα με 27-22 από την Αναγέννηση.

Σε δηλώσεις του, ο τεχνικός της πατρινής ομάδας, Ανδρέας Καραβέλας, ανέφερε: «Θα πρέπει να αναφέρω, ότι η αγωνιστική αυτή συμπεριφορά έχει μία δικαιολογία, αφού όπως ξέρετε είχαμε και την μη νόμιμη αναβολή του αγώνα μας με την Ν. Ιωνία, με αρκετούς αθλητές μας να έχουν ελλιπή προετοιμασία, αφού χαλάρωσαν αρκετά για πέντε ημέρες λόγω των καρναβαλικών εκδηλώσεων.

Κλείνοντας να πω, ότι χρειάζεται υπερπροσπάθεια στα οχτώ εναπομείναντα παιχνίδια, εάν θέλουμε του χρόνου να αγωνιζόμαστε στην Α2 Εθνική, διότι το φετινό πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό και  πιθανόν να υπάρξουν περίεργες καταστάσεις στον δεύτερο γύρο».

Τα 10λεπτα: 3-2, 8-7, 12-11, 17-13, 23-16, 27-22
Ελπίδες Πάτρας: Βλαχογιώργος, Πολίτης 4, Θεοδωρόπουλος 6, Μήλας 1, Μανουσέλης 3, Σπανός 1, Μυρουγιάννης, Χρονόπουλος, Καλούδης, Ράφτης 1, Μάρκοβιτς 2.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters