Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

Ευχαριστήριο-ανακοίνωση Απόλλωνα για τον Αποκριάτικο χορό

Ευχαριστήριο-ανακοίνωση Απόλλωνα για τον...

Στο κλειστό γήπεδο της Περιβόλας

"Το Δ.Σ. του ΑΠΟΛΛΩΝΑ αισθάνεται την ανάγκη και την υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά όλους όσους βοήθησαν να πραγματοποιηθεί (παρά την λυσσαλέα και ύπουλη αντίδραση ευτυχώς ελαχίστων «ενδιαφερόμενων και  μερικών εξ αυτών κατά δήλωση τους τάχα ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΩΝ»), η άψογη από κάθε άποψη και ποιοτική διοργάνωση του ΕΤΗΣΙΟΥ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟΥ ΧΟΡΟΥ μας στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου μας.

Ευχαριστούμε λοιπόν θερμά, για την ταχεία και αμέριστη συμπαράσταση, τον κ. Δήμαρχο και μέλη της αρμόδιας Επιτροπής Ποιότητα Ζωής, την Υπηρεσία του Δήμου την αρμόδια για την χορήγηση της άδειας της εκδήλωσης, τον κ. Διοικητή και τα στελέχη της αρμόδιας Υπηρεσίας Πυρασφάλειας της Πυροσβεστικής, τον κ. Δ/ντή και τους υπαλλήλους του τμήματος Υγιεινής, τον Αστυνομικό Δ/ντή Αχαΐας, το Δ/ντή και τα στελέχη της Ασφάλειας Πατρών, τον κ. Δ/ντή και τα στελέχη του Ε’ Αστυνομικού Τμήματος, τους υπαλλήλους του ΣΔΟΕ και της Γ’ ΔΟΥ καθώς και τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Πατρών, τον Πρόεδρο της ΟΕΒΕΣΝΑ και τον Πρόεδρο και το Προσωπικό του Αστικού Κ.Τ.Ε.Λ., που με τις ενέργειές τους πιστοποίησαν και βοήθησαν όλοι αυτοί το νόμιμο της εκτέλεσης της εκδήλωσής μας και δεν ενέδωσαν στις απειλές και εκφοβισμούς των «ενδιαφερόμενων» και έτσι βοήθησαν τα μέγιστα στην επιτυχία της.

Ευχαριστούμε ακόμη, τα μέλη μας και διακεκριμένους δικηγόρους της πόλης μας Γεώργιο Νιάρο, Γεώργιο Μιχαλόπουλο και Γεώργιο Σπηλιόπουλο που αφιλοκερδώς εργάστηκαν για να αναδείξουν το δίκαιο του Συλλόγου μας, το οποίο τελικά και απεδέχθει η Ελληνική Δικαιοσύνη (για δεύτερη μάλιστα φορά) και να δούμε πόσες φορές ακόμα θα το προσπαθήσουν οι «ενδιαφερόμενοι ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ».

Ευχαριστούμε επίσης και ταυτόχρονα συγχαίρουμε τους σημαντικούς καλλιτέχνες PLAYMEN, OTHERVIEW, MIDENISTIS, SHAYA, STAN, DJ KAS, DEMY, HOUSE TWINS, SLICK BEATS, NIGMA, CJ JEFF, MICHALIS TSAOUSOPOULOS, TAKIS NIAROS, GIANNIS KOKALIS, DJ TASOS THEO, SKERDI M, DJ PHILLIPPOS, JOHN M που συμμετείχαν και λάμπρυναν την εκδήλωσή μας, τους παραγωγούς της εκδήλωσης κ. Μανώλη Λουκή και κ. Μιχάλη Μασούρα και όλους τους συνεργάτες τους, τον παρουσιαστή δημοσιογράφο του PATRA TV Γιάννη Πομώνη, την μεγάλη πλειοψηφία των Δημοσιογράφων έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου, που με τα δημοσιεύματά τους ανέδειξαν το δίκαιο του Συλλόγου μας, τους πάρα πολλούς Πατρινούς ανώνυμους εργαζομένους (συντελεστές ήχου-φως-εργαζομένους μπαρ-σεκιούριτι-καθαριστές κ.λ.π.), γιατί ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ  χρησιμοποίησε μόνο Πατρινούς γιατί ανήκει σε αυτούς, καθώς επίσης και τους χορηγούς της εκδήλωσης Dole, Βίκος, STAR, MAD, Athens Dee Jay 95,2, Youfm 100,1, Φάσμα 99,7, PATRASEVENTS.GR και όποιο άλλο υπαλληλικό προσωπικό που ασχολήθηκε με την εκδήλωση αυτή.

Τέλος, ευχαριστούμε τους χιλιάδες των φιλάθλων μας οι οποίοι με τις υπογραφές συμπαράστασης τους ενίσχυσαν την προσπάθεια του Συλλόγου μας, τους γειτόνους του γηπέδου μας για την ανοχή τους στην αναστάτωση που τους προκαλέσαμε και την υπογραφή τους για την ενίσχυση της προσπάθειάς μας, τους πολλούς επισκέπτες μέλη μας και μη που στήριξαν την επιτυχία της εκδήλωσης αυτής.

Υποσχόμαστε σε όλους ότι ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ είναι αποφασισμένος και έχει σκοπό να καθιερώσει πλέον, με την βοήθεια όλων των Απολλωνιστών και των Πατρινών την αποκριάτικη εκδήλωσή του στις εγκαταστάσεις του, ως ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα του ΠΑΤΡΙΝΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters