Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

Πινγκ Πονγκ: Πατρινοί στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρων-γυναικών

Πινγκ Πονγκ: Πατρινοί στο Πανελλήνιο πρω...

Οι συμμετοχές

Η σημαντικότερη διοργάνωση της χρονιάς, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ατομικών Αγωνισμάτων Ανδρών - Γυναικών, διεξάγεται αυτό το Σαββατοκύριακο, στο Βυζαντινό Αθλητικό Κέντρο, στην Αθήνα.
Από τη περιφέρεια της Δυτικής Ελλάδος έχουν προκριθεί να συμμετάσχουν στο Απλό Ανδρών οι πατρινοί Φιλιππακόπουλος Φίλιππος των Φοινίκων Πάτρας και Γασπαρινάτος Σωκράτης της ΑΕΚ Πατρών, μαζί με τους Κούνουπα Παναγιώτη του Ποσειδώνα Λουτρακίου και Σιαπκαρά Πέτρο της ΕΑ Βόχας.

τις Γυναίκες έχουμε τρεις συμμετοχές με τις αθλήτριες Καλημέρη Μαρία της Παγώνας και Ζαβιτσάνου Γιωργία και Πανουργιά Μαριάντζελα των Φοινίκων Πάτρας.

Για τα Διπλά Αγωνίσματα, από φέτος η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. εφαρμόζει ένα νέο σύστημα κατά το οποίο οι αθλητές και αθλήτριες που έχουν προκριθεί στο ατομικό, επιλέγουν μεταξύ τους ζευγάρια, με ευθύνη των σωματείων.

Έτσι στο Διπλό Ανδρών ο Φιλιππακόπουλος Φίλιππος έχει δηλωθεί με τον Σιαπκαρα Πέτρο, ενώ στο Διπλό Γυναικών η Ζαβιτσάνου Γιωργία θα παίξει με την Κατερίνα Τόλιου του ΔΑΟ Ταύρου και οι άλλες δύο πατρινές Καλημέρη και Πανουργιά έχουν συγκροτήσει ζευγάρι.

Να σημειώσουμε ότι οι Ζαβιτσάνου / Τόλιου είναι το 3ο φαβορί της διοργάνωσης, αφού βρίσκονται στις θέσεις 18 και 9 αντίστοιχα στους Πίνακες Αξιολόγησεις Γυναικών και θεωρούνται ένα από τα ζευγάρια που θα διεκδικήσουν μετάλλιο στο συγκεκριμάνο αγώνισμα.

Αλλά και στα ατομικά αγωνίσματα οι αθλητές και οι αθλήτριες της πόλης μας μπορούν με μία καλή κλήρωση να έχουν βλέψεις για ένα καλό πλασάρισμα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters