Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

Πανηλειακός: Ανασυντάσσει δυνάμεις εν όψει Χανίων

Πανηλειακός: Ανασυντάσσει δυνάμεις εν όψει Χανίων

Αντωνίου: "Η έδρα θα κρίνει την άνοδο"

Ανασύνταξη δυνάμεων, για να εκμεταλευτεί τη διακοπή (αφού έχει ρεπό αυτή την Κυριακή) κάνει πλέον ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΧΕΙΜΩΝΑ Πανηλειακός (αφού κι αν ακόμα νικήσει στο Ρουφ την Κυριακή ο Απόλλωνας, ο Πανηλειακός υπερισχύει και στην ισοβαθμία, έχοντας νικήσει στο μεταξύ τους ματς, κάτι που αποτελεί κριτήριο βάση του κανονισμού, για προσωρινή έστω βαθμολογία)!
Κι από την Πέμπτη, ξεκινάει η προετοιμασία για το ματς της άλλης εβδομάδας, στα Χανιά, στην πρεμιέρα του Β' γύρου).
Οι ερυθρόλευκοι στο μεταξύ, κάνουν και ανασκόπηση του κυριακάτικου εκτός έδρας αγώνα με τη Γλυφάδα. Ένα ματς στο οποίο ο Πανηλειακός ήταν και άτυχος, αλλά δε μπόρεσε να ανταπεξέλθει στις... λεπτομέρειες!
Γιατί ο Πανηλειακός ήταν σαφώς και άτυχος αφού είχε μεταξύ άλλων, στο 27' δοκάρι (στο 0-0) με φάουλ του Χιντζίδη και αν έμπαινε εκεί το 0-1 τότε θα είχε αλλάξει η ροή του αγώνα.
Το πρώτο γκολ της Γλυφάδας μπήκε στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων του α' μέρους, στην τελευταία φάση του ημιχρόνου. Επίσης αν είχε αποφευχθεί το γκολ σε αυτό το χρονικό σημείο πολλά θα εξελίσσονταν διαφορετικά.
Ενώ με το "καλημέρα" στο β' ημίχρονο (48' ) έγινε το 2-0 από αμυντικό λάθος (ήταν αισθητή σε αυτό το ματς η απουσία του τιμωρημένου Κολόκα).

* Η πυργιώτικη ομάδα διαμαρτυρήθηκε και για αρκετές αποφάσεις του διαιτητή Σταθόπουλου (Δυτ. Αττικής). Τα μεγαλύτερα παράπονα όμως τα έχει από το βοηθό Τραχάνη (του ίδιου συνδέσμου) για την υπόδειξη του ως οφ-σάιντ στο 84' στη φάση που θα ήταν καθαρό πέναλτι αφού ο Ταφαρλής σπρώχθηκε καθαρά (ενώ επιχειρούσε να πάρει κεφαλιά προ της εστίας). Δεν θα βγει πάντως κάποια επίσημη τοποθέτηση, από ότι πληροφορηθήκαμε, αφού αυτή είναι η "πολιτική" της ομάδας.

Έμειναν πάντως κι άλλα προβλήματα, και συγκεκριμένα από τις κάρτες. Αφού ο Αντωνίου, με τη δεύτερη κίτρινη - κόκκινη που είδε στον πάγκο (στη φάση του 62' ) δεν υπολογίζεται για το επόμενο ματς στα Χανιά (που πάλι θα λείπει βέβαια κι ο Κολόκας), ενώ συμπλήρωσαν 4 κίτρινες ο Κυριακίδης (δηλώθηκε να εκτίσει τη μια αγωνιστική ποινής στο ματς με το Ρούβα) κι ο Τομαράς (δηλώθηκε να την εκτίσει με την Προοδευτική). Έχουν να εκτίσουν μια αγωνιστική από 4 κίτρινες επίσης, ο Βατσής (με το Ρούβα) κι ο Ταφαρλής (με τον Ηλυσιακό).
Και βρίσκονται στο όριο (έχουν πλέον 3 κίτρινες) ο Θωνιάτης και ο Λώττας.

Όπως ανέφερε σε συνομιλία μας την Τρίτη, ο τεχνικός της ομάδας Σωτήρης Αντωνίου : «Σε ότι αφορά τον αγώνα αυτόν, όπως είπα και στις δηλώσεις μετά το ματς, ήταν ένα ντέρμπι δύο ομάδων που διεκδικούν την άνοδο, είτε απευθείας, είτε μέσω θέσης στην τριάδα. Ήταν άδικο το 1-0 στο πρώτο μέρος, είχαμε νωρίτερα το δοκάρι, όπως κι άλλη μια φάση για γκολ λίγα λεπτά πιο πριν (με την απόκρουση στη δική μας κεφαλιά) ενώ στη φάση του πρώτου γκολ στη λήξη των καθυστερήσεων του ημιχρόνου, δεν τηρήθηκε το φερ πλέι από τους γηπεδούχους, με δικό μας παίκτη τραυματία στο έδαφος, αυτοί συνέχισαν τη φάση και προήλθε το φάουλ που εξελίχθηκε στο γκολ.
Για τη διαιτησία γενικότερα, δε θέλω να αναφερθώ. Δεν το έχω κάνει σε κανένα ματς ως τώρα. Να πω μόνο ότι στερηθήκαμε γκολ στη φάση του 84' που θα γινόταν το 2-2.
Βλέπουμε μπροστά και προχωράμε! Είμαστε πρωταθλητές χειμώνα, στοχεύουμε στην απευθείας άνοδο και συνεχίζουμε! Στην έδρα μας στον Πύργο θα κριθεί η άνοδος και το πιστεύω ακράδαντα, από τον Πύργο δεν θα περάσει κανείς! Συνολικά, με 7-8 βαθμούς εκτός έδρας, πιθανόν και με 6, και με νίκες στην έδρα μας, ο Πανηλειακός θα ανέβει?»

"Αλληλοκατασκοπεία" με τα Χανιά
Τον προσεχή αντίπαλο του Πανηλειακού, τα Χανιά, παρακολούθησε το Σάββατο στο ματς της Ζακύνθου ο τεχνικός διευθυντής (αλλά και γενικός αρχηγός, μαζί με το Χρήστο Γιαννακόπουλο) του Πανηλειακου, Παύλος Μυροφορίδης. Ενώ την Κυριακή στο Ελληνικό, βρέθηκε ο τεχνικός των Χανίων Γιάννης Πετράκης.

Παρουσίες στο Ελληνικό
Ο πρώην ερυθρόλευκος Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, μπορεί λόγω απουσίας του στο εξωτερικό να μην μπόρεσε να παρευρεθεί στο προηγούμενο ματς με την Καλαμάτα (που είχε προσκληθεί), πήγε όμως την Κυριακή στο Ελληνικό και είδε το ματς με τη Γλυφάδα (ενώ θα έρθει και σε όποιο άλλο ματς μπορέσει). Επίσης ήταν εκεί, ο Ηλείος διεθνής του Παναθηναικού Γιώργος Καραγκούνης. Μαζί με το συμπαίκτη του στο "τριφύλλι" και φίλο του Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. Αλλά και τον παλαίμαχο, πρώην αρχηγό της ομάδας, Γιάννη Γκούμα.
Παρόντες επίσης, ο τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών του Ολυμπιακού, Γιώργος Αμανατίδης, ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Ντάρκο Κοβάσεβιτς, όπως κι ο προπονητής της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού, Σίνισα Γκόγκιτς.

Ευχαριστήριο
"Σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα του Πανηλειακού ευχαριστεί τους φίλους της ομάδας που βρέθηκαν την Κυριακή στο γήπεδο Ελληνικού (για ένα ακόμα εκτός έδρας ματς) και με την παρουσία τους ενίσχυσαν την ομάδα. Η προσπάθεια συνεχίζεται με αμείωτη ένταση, για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί, ενωμένοι σαν γροθιά, και νέες επιτυχίες".


* Το ΤΑΠ Πανηλειακός εκφράζει θερμά συλλυπητήρια για το χαμό του παλαίμαχου παίκτη του Αστέρα Αμαλιάδας, Νίκου Σαγιά, στην οικογένεια του εκλιπόντος, καθώς και στην ποδοσφαιρική οικογένεια του Αστέρα.
Επίσης εκφράζει ευχές για ταχεία ανάρρωση και επιστροφή στα γήπεδα, στον παίκτη της ομάδας Χρήστο Παρασκευόπουλο (που πρόσφατα τραυματίστηκε και υποβλήθηκε σε επέμβαση).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters