Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

Κύπελλο Ελλάδος: Αύριο ο τελικός, με την Ορμή Λουξ να αντιμετωπίζει τη Νέα Ιωνία

Κύπελλο Ελλάδος: Αύριο ο τελικός, με την...

Στο Λουτράκι η αναμέτρηση

Όλα είναι έτοιμα για τη διεξαγωγή του μεγάλου τελικού στο Κύπελλο Ελλάδας χάντμπολ γυναικών. Η Ορμή θα αντιμετωπίσει το Σάββατο στις 4 μ.μ. την περσινή Κυπελλούχο Νέα Ιωνία στο κλειστό γυμναστήριο του Λουτρακίου.

Ανδρέας Κόγκας (πρόεδρος Ορμής):  «Για όγδοη φορά στην ιστορία της, η Ορμή θα λάβει μέρος σε τελικό Κυπέλλου. Στόχος είναι η κατάκτηση του τροπαίου για τέταρτη φορά. Ελπίζω να γίνει ένα ωραίο ματς όπως μας έχουν συνηθίσει οι δύο ομάδες όταν αναμετρώνται μεταξύ τους. Δεν σας κρύβω πως θα ήθελα ο τελικός του Κυπέλλου χάντμπολ γυναικών να εγκαινιάσει το κλειστό Γυμναστήριο στο Κουκούλι αλλά τελικά δεν προλάβαμε. Λόγω του καρναβαλιού στην Πάτρα, το οποίο κορυφώνεται αυτό το Σαββατοκύριακο, δυστυχώς δεν θα έχουμε στο πλευρό μας πολλούς από τους φίλους της ομάδας αλλά οι πιστοί οπαδοί μας θα είναι στο Λουτράκι. Τα παιδιά από τις Ακαδημίες του συλλόγου, με τους γονείς τους θα είναι εκεί. Η Ορμή πάντα κατεβαίνει στο γήπεδο για να νικήσει. Μπορεί η περίεργη διεξαγωγή του φετινού πρωταθλήματος να έχει αποσυντονίσει όλες τις ομάδες αλλά αυτή ήταν που έβγαλε στην επιφάνεια την δυναμική του γυναικείου χάντμπολ. Ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ ή τα Γιαννιτσά που έκαναν την έκπληξη ανέβηκαν πολύ. Τέλος πάντων, το θέμα είναι πως είμαστε πιο δυνατή και πιο πλήρης ομάδα από τη Νέα Ιωνία και πιστεύω πως θα καταφέρουμε να φτάσουμε στην κατάκτηση του Κυπέλλου».

Νάνσυ Στρατάκη (αριστερή ίντερ Ορμής): «Υπάρχει άγχος στην ομάδα αλλά αυτό το άγχος που λειτουργεί θετικά. Για το πρωτάθλημα, στο μεταξύ μας ματς είχαμε χάσει και μάλιστα με μεγάλη διαφορά αλλά πιστεύω πως αυτό μας κάνει περισσότερο αποφασιστικές για να μπούμε συγκεντρωμένες στον αγωνιστικό χώρο από το πρώτο δευτερόλεπτο του ματς. Δεν θα ξανασυμβεί αυτό που πάθαμε τότε και θα μπούμε με ψυχή για να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Ψυχολογικά είμαστε καλά, αγωνιστικά είμαστε καλά οπότε πάμε να πάρουμε το Κύπελλο».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters