Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

Λιόνας: "Προχωράμε χωρίς άγχος"

Λιόνας: "Προχωράμε χωρίς άγχος"

Τόνισε σε δηλώσεις του στον ΣΕΠΚ ο πατρινός τεχνικός του Κεραυνού Αιγίου

Πέρσι κατάφερε να είναι μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος οδηγώντας τον Έσπερο σε μία εξαιρετική πορεία. Φέτος συνεχίζει στο… ίδιο στιλ κοουτσάροντας τον Κεραυνό Αιγίου στον 1ο όμιλο Νότου της Γ’ εθνικής. Ο Θανάσης Λιόνας και οι παίκτες του κατάφεραν πολύ γρήγορα να εξασφαλίσουν την παραμονή που ήταν ο πρώτος στόχος και πλέον βάζουν πλώρη για τα μπαράζ ανόδου. Ο Πατρινός τεχνικός μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ για την εξαιρετική πορεία της ομάδας του, ενώ αναφέρθηκε και στο παιχνίδι που έρχεται με την πρώην του ομάδα, τον Έσπερο.

Αναλυτικά:

Για την πολύ καλή μέχρι τώρα πορεία του Κεραυνού:

«Ο Κεραυνός περνάει σε μία μεταβατική φάση. Μετά από χρόνια στις μεγάλες εθνικές κατηγορίες φέτος βρίσκεται στη Γ’ εθνική και μέσα σε μία δύσκολη οικονομική συγκυρία προσπαθεί να επιβιώσει. Μέχρι τώρα τα πάει πολύ καλά. Η συνεργασία μου με τον Κεραυνό ήρθε περίπου 20 μέρες πριν το ξεκίνημα του πρωταθλήματος και μέχρι εκείνη τη στιγμή η ομάδα είχε χτιστεί με ελλείψεις. Προσπαθήσαμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούσαμε και καταφέραμε να φτιάξουμε μία ομάδα με μικρό μπάτζετ και έντονο το τοπικό στοιχείο. Τα παιδιά έδειξαν από την αρχή αρκετή θέληση και φτιάχτηκε ένα καλό σύνολο. Δεν ξεκινήσαμε καλά στην αρχή, καθώς δεν είχε γίνει καλή προετοιμασία, όμως στην πορεία ανεβήκαμε με αποτέλεσμα να διεκδικούμε ακόμα και τη 2η θέση.

Σε αυτό το σημείο πρέπει να τονίσω ότι μεγάλο μερίδιο στη πορεία μας έχει η διοίκηση του Κεραυνού και πιο συγκεκριμένα ο πρόεδρος Χάρης Μπόγδανος, ο Γιώργος Λάγαρης που είναι δίπλα του άλλα και τα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου ΔΣ που είναι κοντά στην ομάδα τόσο ψυχολογικά όσο και οικονομικά. Ειδικά στον οικονομικό τομέα τα έχουν καταφέρει περίφημα και είναι τυπικότατοι».

Για τους στόχους της ομάδας του:

“Ξεκινώντας στην αρχή στόχος ήταν η παραμονή, όμως στη πορεία βρεθήκαμε να διεκδικούμε ακόμα και τη 2η θέση. Έχοντας πετύχει τον πρώτο μας στόχο που ήταν η παραμονή πάμε χωρίς άγχος και πίεση να καταφέρουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Η 4η θέση που οδηγεί στα μπαράζ νομίζω είναι ο πιο ρεαλιστικός στόχος και θα τη διεκδικήσουμε μέχρι τέλους».

Για το παιχνίδι που έρχεται με τον Έσπερο:

«Δείχνουμε ότι είμαστε αξιόμαχη ομάδα που παλεύει όλα τα ματς παρότι έχουμε πολλά προβλήματα τραυματισμών. Είχαμε καιρό να δουλέψουμε όλοι μαζί κι αυτό μας επηρέασε κόντρα στον Χολαργό. Ελπίζω στη διακοπή να συγκεντρωθούμε και πάλι όλοι για να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί κόντρα στον Έσπερο που έχει καλή έδρα και καλή ομάδα. Εμείς πάμε χωρίς άγχος. Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου που δείχνουν ότι μπορούν να τα καταφέρουν ακόμα και στην πιο δύσκολη έδρα».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters