Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

ΝΟΠ: Επιστολή προς τον Υπουργό Πολιτισμού Παύλο Γερουλάνο σχετικά με δυσλειτουργία Εθνικού κολυμβητήριου «Ολυμπιονίκης Αντώνης Πεπανός»

ΝΟΠ: Επιστολή προς τον Υπουργό Πολιτισμο...

Τι αναφέρει ο πατρινός Όμιλος

Επιστολή προς τον Υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού  κ. Παύλο Γερουλάνο με κοινοποίηση στον Υφυπουργό κ. Γιώργο Νικητιάδη, τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κ. Πάνο Μπιτσαξή κιαι τον Πρόεδρο της ΚΟΕ κ. Δημήτρη Διαθεσόπουλο, απέστειλε ο Ναυτικός Όμιλος Πατρών προκειμένου να γνωστοποιήσει τα προβλήματα και τις συνέπειες που σχετίζονται με την λειτουργία του Εθνικού κολυμβητήριου Πατρών «Ολυμπιονίκης Αντώνης Πεπανός»

Στην επιστολή αναφέρονται τα προβλήματα προετοιμασίας που αντιμετωπίζουν λόγω των συνθηκών που επικρατούν στο Εθνικό κολυμβητήριο Πατρών, η Πρωταθλήτρια κολύμβησης Νόρα Δράκου, που ετοιμάζεται «μετ’ εμποδίων» για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου, η Ομάδα Πόλο Ανδρών του ΝΟΠ που προετοιμάζεται πλημμελώς για τους αγώνες της στο Πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής κατηγορίας. Στην επιστολή γίνεται επίσης και αναφορά στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι νεαροί αθλητές και αθλήτριες των αγωνιστικών ομάδων υποδομής στη κολύμβησης και στο πόλο καθώς και στο γεγονός της απομάκρυνσης εκατοντάδων μικρών παιδιών ηλικίας 4 έως 10 ετών από τις Ακαδημίες εκμάθησης λόγω του κρύου νερού.

Ο Ναυτικός Όμιλος Πατρών πιστεύει πως, παρά τις δύσκολες στιγμές που περνά η οικονομία της Ελλάδας, ό Αθλητισμός μπορεί να  παραμένει ψηλά στις προτεραιότητες της Πολιτείας και εκφράζει την βεβαιότητα  πώς η Ηγεσία του Ελληνικού Αθλητισμού θα δώσει λύσεις έτσι ώστε η νεολαία της Πάτρας να συνεχίσει να αθλείται απρόσκοπτα στο Εθνικό κολυμβητήριο Πατρών «Ολυμπιονίκης Αντώνιος Πεπανός»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters