Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα:Έκθεση ζωγραφικής με «Αρώματα Ψυχής…»

Πάτρα:Έκθεση ζωγραφικής  με «Αρώματα Ψυχής…»

Στο Μικρό στέκι του Πατέρα

«Μια εικόνα χίλιες λέξεις, σε κάθε μου έργο συναισθήματα της στιγμής, της ζωής με 5 χρώματα, της ψυχής αρώματα. Κάθε έργο κατάθεση ψυχής, ανάσα ζωής…». Με αυτή την φράση περιγράφει η Ευαγγελία Βούλτσου το θέμα της έκθεσης ζωγραφικής που πραγματοποιεί αυτές τις μέρες στην Πάτρα στο Μικρό Στέκι του Πατέρα στα σκαλιά της Γεροκωστοπούλου.

Η Ευαγγελία Βούλτσου, γεννήθηκε στα Χανιά της Κρήτης και μεγάλωσε, στην Κυλλήνη Ηλείας.  Τελειώνοντας το σχολείο, παρακολουθεί σχολή λογιστικής και υπολογιστών στην Πάτρα, ενώ παράλληλα άρχισε να διδάσκει την Αγγλική γλώσσα σε φροντιστήρια.  Η ζωγραφική για κάποια χρόνια έμεινε στο  «πίσω» μέρος της ψυχής της, για μια δεκαετία περίπου, αν και ζωγράφιζε από μικρή εντυπωσιάζοντας συγγενείς και φίλους.

Μετά την τριετή εκπαίδευση σε εργαστήρι ζωγραφικής στο δήμο Βαρθολομιού τελειοποίησε το ταλέντο και αποφάσισε να συμμετάσχει σε ομαδικές εκθέσεις αλλά και να πραγματοποιήσει αργότερα και δικές της ατομικές. Το Μαϊό του 2011 συμμετείχε με έργα της σε μεγάλη ομαδική έκθεση που πραγματοποιήθηκε στην Τουρκία.Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι και τις 22 Φεβρουαρίου, όπου το κοινό μπορεί να δει έργα της από κοντά αλλά και αποκτήσει όποιο επιθυμεί.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture