Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Κινηματογραφική Λέσχη Πάτρας: Ένας αποκριάτικος χορός με ιστορία

Κινηματογραφική Λέσχη Πάτρας: Ένας αποκρ...

Γίνεται αυτή την Παρασκευή με θέμε "Κλαίω - Πάτρα"

Ο χορός μεταμφιεσμένων της Κινηματογραφικής Λέσχης Πάτρας γίνεται κάθε χρόνο ανελλιπώς από το 1978, έτος της ίδρυσής της, πάντα την τελευταία Παρασκευή της Αποκριάς, δίνοντας δυναμικά το στίγμα του στο Πατρινό Καρναβάλι. Η μεταμφίεση είναι εντελώς υποχρεωτική και ο όρος τηρείται απαρέγκλιτα, για τον οποιονδήποτε.

Ανεξαιρέτως. Ωστόσο δεν είναι απαραίτητο να ακολουθήσει κανείς τη θεματική της πρόσκλησης. Ο χορός της Κινηματογραφικής Λέσχης Πάτρας διατηρεί το καρναβαλικό πνεύμα με αίσθηση του χιούμορ και της σάτιρας και με στόχο να προσφέρει μια αξέχαστη καρναβαλική βραδιά όπου το κυρίαρχο είναι το κέφι και το ξεφάντωμα, συνοδευόμενο από τέλεια μουσική από γνωστούς D.J., οπτικοακουστικά μέσα, καλό φαγητό και άφθονο ποτό και κρασί μέχρι το πρωί.

Ο 34ος Χορός Μεταμφιεσμένων της Κινηματογραφικής Λέσχης Πάτρας θα γίνει και φέτος την τελευταία Παρασκευή της Αποκριάς, στις 24 Φεβρουαρίου 2012, στην αίθουσα «fabric» (Hρώων Πολυτεχνείου 67, πρώην Αποθέωση, απέναντι από τη Μαρίνα). Θα βάλουμε όλες μας τις δυνάμεις για να περάσουμε όλοι μια πολύ ωραία βραδιά σε έναν ιδιαίτερο χώρο, όπου τα πάντα θα έχουν φροντιστεί με επιμέλεια, ώστε να προσφέρουμε την καλύτερη ποιότητα και να ικανοποιηθούν όλοι οι φίλοι της Λέσχης.

Αυτό που επιθυμούμε για το χορό είναι να διατηρήσει την ιδιαιτερότητά του και να συνεχίσει μια σπουδαία παράδοση, δεδομένου ότι ίσως είναι ο μοναδικός χορός του Καρναβαλιού που γίνεται για 34 συνεχόμενα χρόνια, χωρίς καμία διακοπή. Σκοπός μας είναι ο χορός της Λέσχης, όχι μόνο να μη χάσει την αίγλη του, αλλά να είναι φέτος "το κάτι άλλο" ώστε να αφήσει αξέχαστες αναμνήσεις.

Ακόμη και στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, επιμένουμε να κάνουμε το χορό, κόντρα στη γενικότερη κατήφεια και την απαισιοδοξία από τα γνωστά προβλήματα. Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα δεδομένα μειώσαμε την τιμή της πρόσκλησης σε 35,00 ευρώ, ενώ διατηρήσαμε κατά το δυνατόν τις ίδιες παροχές.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture