Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Η βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού αποκαλύπτεται...

Η βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού απο...

Το μεσημέρι μίλησε στους δημοσιογράφους

H 24χρονη Μαρία Ντάρδα είναι η βασίλισσα του φετινού Πατρινού Καρναβαλιού. Μια νέα και δροσερή παρουσία, που σήμερα το μεσημέρι μιλώντας στους δημοσιογράφους δεν έκρυψε τη χαρά της, για το γεγονός ότι επελέγη να είναι η φετινή βασίλισσα.

Η Μαρία δεν είναι Πατρινή. Γεννήθηκε στην Τρίπολη αλλά ζει τα τελευταία χρόνια εδώ, καθώς σπουδάζει στο ΑΤΕΙ Πατρών.

"Θέλω να ευχαριστήσω τη Γνωμοδοτική Επιτροπή του Δήμου Πατρέων που με επέλεξε για βασίλισσα. Είμαι πολύ χαρούμενη γι' αυτό. Δεν έχω μεγαλώσει στην Πάτρα, αλλά τα τελευταία χρόνια ζω εδώ και θέλω να πω ότι μου αρέσει πολύ η πόλη σας και την αισθάνομαι σαν δική μου". τόνισε και πρόσθεσε:"OΙ Πατρινοί είναι σπουδαίοι καρναβαλιστές. Έχω παρκολουθήσει κάποιες από τις φετινές εκδηλώσεις, όπως ο Κρυμμένος Θησαυρός και η Καρναβαλούπολη και μου άρεσαν πάρα πολύ".

Η Μαρία ανέφερε ότι πρώτη φορά βιώνει το Πατρινό Καρναβάλι τόσο έντονα αφού τα προηγούμενα χρόνια κυρίως το παρακολουθούσε.

Από την πλευρά του ο Ηλίας Γρηγόρης, πρόεδρος του Οργανισμού του Καρναβαλιού ανέφερε ότι ο Δήμος ηθελε Βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού να είναι ένα πρόσωπο που εκτός από εξωτερικά χαρίσματα θα διαθέτει άποψη και πορσωπικότητα, ενώ άλλα δύο βασικά κριτήρια ήταν να είναι κάτοικος της πόλης και να μην έχει οικονομική απαίτηση.

Συνολικά υποβλήθηκαν 6 αιτήσει εκ των οποίων η μία ήταν ομαδική από πρακτορείο μοντέλων. Την επιλογή του Βασίλισσας έκανε η Γνωμοδοτική Επιτροπή. Είχε προηγηθεί ανοιχτή πρόσκληση ενδιαφέροντος. "Θεωρήσαμε σωστό να απευθυνθούμε στην κοινωνία" είπε ο κ. Γρηγόρης.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture