Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

Στ. Δανιήλ: "Με νίκη επί του Λαυρίου, είμαστε με το ένα πόδι στην Α1"

Στ. Δανιήλ: "Με νίκη επί του Λαυρίο...

Κρίσιμο παιχνίδι, το Σάββατο, για τον Απόλλωνα

Ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια της χρονιάς δίνει το Σάββατο ο Απόλλωνας που καλείται να ξεπεράσει νικηφόρα και το εμπόδιο του Λαυρίου. Ο έμπειρος "μελανόλευκος" Σταύρος Δανιήλ, μιλώντας στην εφημερίδα "Γνώμη", ανέφερε σχετικά:
«Πιστεύω ότι είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στο οποίο στοχεύουμε στη νίκη. Το Λαύριο είναι μια ομάδα η οποία μας δυσκόλεψε πολύ και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου μέσα στην Περιβόλα. Το Λαύριο έχει το βασικό κορμό της ομάδας ίδιο για πολλά χρονιά. Παίκτες όπως οι Κακιούζης, Περράκης, Καρβούνης, Ψηλέας και Γιαννακόπουλος είναι πολλά χρόνια στην ομάδα ενώ το σημαντικό ότι έχουν και τον ίδιο προπονητή που έχει δέσει με το υπόλοιπο σύνολο», τονίζει ο έμπειρος Σταύρος Δανιήλ και συμπληρώνει «Εάν καταφέρουμε και παίξουμε συγκεντρωμένα και πάρουμε τη νίκη μέσα στη δύσκολη έδρα του Λαυρίου τότε θα είμαστε με το ένα πόδι στην Α1 του μπάσκετ. Είναι από τα παιχνίδια που εξαρτόνται από έμας, έχουμε το αβαντάζ το οποίο θα πρέπει να το εκμεταλλευτούμε, να παίξουμε χωρίς πίεση και να είμαστε ελεύθεροι και άνετοι στο παιχνίδι μας».

Μετά από δύο μήνες οι φίλαθλοι του Απόλλωνα θα ταξιδέψουν και πάλι μακριά από την Πάτρα για να είναι στο πλευρό της ομάδας και αυτό γεμίζει δύναμη όλους τους παίκτες: «Με την απόδοση μας και με την πορεία της ομάδας έχουμε «ζεστάνει» τον κόσμο και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Μας συμπαραστέκεται από την αρχή και εμείς προσπαθούμε να τον ανταμείβουμε όχι μόνο με τις νίκες αλλά και με τη διάθεση που δείχνουμε στα παιχνίδια και είναι σίγουρος ότι και στο Λαύριο θα μας βοηθήσει  να φτάσουμε στη νίκη».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters