Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

Προ των πυλών το Champions All Star Day στη Λευκάδα

Προ των πυλών το Champions All Star Day ...

Guest star της διοργάνωσης η Βίκυ Χατζηβασιλείου

Η γιορτή του γυναικείου βόλεϊ, που φέτος φιλοξενείται στη Λευκάδα, ξεκινάει με εκδηλώσεις την Παρασκευή και θα κορυφωθεί με το μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα στις Ελληνίδες και τις Ξένες αστέρες της Α1 τη Κυριακή 19 Φεβρουαρίου.
Από το απόγευμα της Πέμπτης θα βρίσκεται στο νησί του Ιονίου αντιπροσωπεία αθλητριών που το πρωί της Παρασκευής θα επισκεφθεί το δημαρχείο της πόλης και στη συνέχεια θα πάει σε σχολεία της περιοχής.

Τα αστέρια του γυναικείου βόλεϊ θα συνομιλήσουν με τους μικρούς μαθητές και θα μοιράσουν προσκλήσεις για το παιχνίδι της Κυριακής.

Το απόγευμα του Σαββάτου, μαζί με την… guest star της διοργάνωσης, Βίκυ Χατζηβασιλείου, οι αθλήτριες θα επισκεφτούν ένα ίδρυμα για παιδιά με ειδικές ανάγκες.

Η άφιξη των αθλητριών στην Λευκάδα θα γίνει το Σάββατο το μεσημέρι και χορηγός για την μετακίνηση τους είναι το ΚΤΕΛ Λευκάδας. Με την άφιξη τους στη Λευκάδα και στο ξενοδοχείο IONION STAR, όπου θα μείνουν οι αποστολές, θα γίνει η συνέντευξη Τύπου (2μ.μ.) παρουσία αθλητριών, προπονητών και παραγόντων της ΕΟΠΕ και της Λευκάδας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters