Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

Χριστόπουλος: «Είμαι υπερήφανος για τους παίκτες μου»

Χριστόπουλος: «Είμαι υπερήφανος για τους...

Κρίσιμο παιχνίδι την Τετάρτη κόντρα στο Παναθηναϊκό

Ένα από τα πλέον κρίσιμα παιχνίδια της φετινής χρονιάς δίνει το απόγευμα (17.30) της Τετάρτης, η ομάδα βόλεϊ της ΕΑΠ η οποία θα υποδεχτεί τον ΠΑΟ με στόχο την επιστροφή της στις νίκες.
Ο τεχνικός της ΕΑΠ, Γιώργος Χριστόπουλος, δήλωσε: «Το παιχνίδι με τον ΠΑΟ είναι εξαιρετικά κρίσιμο και δύσκολο και είναι δεδομένο ότι θέλουμε μόνο τη νίκη αλλά θα ήθελα να σταθώ στους παίκτες μου. Θέλω να πω ότι είμαι υπερήφανος για τους αθλητές που έχω στο ρόστερ μου. Έλληνες και ξένοι παίκτες δίνουν το 100% σε κάθε παιχνίδι και είμαι πολύ χαρούμενος που συνεργάζομαι μαζί τους. Ειδικά οι Αχιλλεόπουλος-Μακρυγιάννης αγωνίζονται με πρόβλημα τραυματισμού και κάνουν υπέρβαση από την αρχή της χρονιάς. Απλά πρέπει να φανούμε πιο δυνατοί στα δύσκολα σημεία και να παίρνουμε τα αποτελέσματα».
Στο αγωνιστικό μέρος, οι παίκτες της ΕΑΠ ξεκίνησαν την Δευτέρα την προετοιμασία τους κάνοντας διπλή προπόνηση, το πρωί ασκήσεις με βάρη και το απόγευμα ασκήσεις τακτικής στο γήπεδο με τον Γιώργο Χριστόπουλο να μην έχει ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters