Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

Α2 χαντμπολ ανδρών: Συνέχισαν νικηφόρα Ελπίδες και Ακαδημία

Α2 χαντμπολ ανδρών: Συνέχισαν νικηφόρα Ε...

Κόντρα σε Νέα Ιωνία και Κορωπί, αντίστοιχα

Ένα δημιουργικό δεύτερο ημίχρονο έδωσε την πιο άνετη επικράτηση μέχρι στιγμής του πρωταθλήματος, στις Ελπίδες Πάτρας με 28-20 επί της Νέας Ιωνίας. Μία σημαντική βαθμολογικά νίκη στην οποία αξίζει να σημειωθεί ότι η πατρινή ομάδα αγωνίσθηκε χωρίς βασικούς παίκτες της, οι οποίοι απουσίαζαν για προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους (σ.σ. Διάρας, Ράφτης, Κυδωνιάτης, Σταυρόπουλος).

Χαρακτηριστικό επίσης ήταν ότι ο Θεοδωρόπουλος έπαιζε τραυματισμένος και χωρίς προπονήσεις τις τελευταίες δύο βδομάδες, ο τερματοφύλακας Βλαχογιώργος αγωνίσθηκε με γαστρεντερίτιδα αλλά αναδείχθηκε MVP  του παιχνιδιού, ενώ με ελλιπέστατη προπόνηση έπαιξαν οι Δελδήμος και Σταθόπουλο, παρά όμως τα προβλήματα η πατρινή ομάδα έδειξε εντός γηπέδου ενέργεια και αγωνιστικότητα παίρνοντας άνετα τελικά τη νίκη.

"Είναι από τα παιχνίδια που ένας προπονητής νιώθει δικαιωμένος βλέποντας την σοβαρή δουλειά του να αποδίδει καρπούς και τους παίκτες του να παίζουν σύγχρονο και μοντέρνο χάντμπολ. Νιώθω χαρούμενος που κάνω τους παίκτες μου να παίζουν και να χαίρονται το παιχνίδι και εκφράζοντας όλο το Δ.Σ. αλλά και τους πολύτιμους συνεργάτες μου θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου όλους τους αθλητές της ομάδας για την  απόδοση που έφερε και την άνετη νίκη. Κλείνοντας να πω ότι πρέπει να μείνουμε προσγειωμένοι και ταπεινοί, να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο διότι το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα και θα έχουμε σωθεί όταν και εφόσον την τελευταία αγωνιστική ήμαστε βαθμολογικά αδιάφοροι.
Τέλος θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια για την αντικειμενική και σοβαρή διαιτησία των Μεντελόπουλου-Αβράμη" ήταν τα λόγια του Ανδρέα Καραβέλα.

Τα 10λεπτα:.5-4, 8-8, 12-11, 17-13, 23-15,2 8-20.
ΕΛΠΙΔΕΣ ΠΑΤΡΑΣ (Α. Καραβέλας):Μανιουδάκης, Βλαχογιώργος, Δελδήμος. Θεοδωρόπουλος 8, Σπανός 1, Μάρκοβιτς 5, Σταθόπουλος, Μήλας 6, Πολίτης 3, Χρονόπουλος 2, Μανουσέλης 3, Μυρουγιάννης, Καλούδης, Πανέτας.

ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ
Παίζοντας με μυαλό και αφού κατάφερε και επέβαλε τον ρυθμό της τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση η Ακαδημία έφτασε σε μια μεγάλη νίκη επί του μαχητικού Κορωπίου, που προσπάθησε για το καλύτερο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Οι παίκτες της Ακαδημίας προσπάθησαν παρά τις ελλείψεις(τραυματίες οι: Καραβανίδης, Σταθόπουλος, Κ. Διαμαντόπουλος, Σ. Παπαγιαννόπουλος και ο Β. Σινούρης παίζοντας με διάστρεμμα από την προπόνηση της Τετάρτης) και έχοντας σε φανταστική μέρα τον τερματοφύλακα Α. Διαμαντόπουλο, στυλοβάτες στην άμυνα τους Τρουπή, Δεμίρη, Β. Σινούρη και στην επίθεση οι συνδυασμοί των Δεμίρη-Β. Σινούρη που κατάφερναν να σπάνε στο διπλό man to man σε Αλ. Παπαγιαννόπουλο και Τρουπή, να σημειώσουν μια νίκη που θα τους φανεί χρήσιμη για την συνέχεια.

Ο Γιάννης Παπαγιαννόπουλος δήλωσε σχετικά για τον αγώνα:"Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά που αγωνίσθηκαν  και που ξεπέρασαν τα προβλήματα που είχαμε και έφτασαν σε μια νίκη πολύ σημαντική. Οι  ατυχίες που έχουμε περάσει μέχρι σήμερα δεν περιγράφονται και ελπίζω από εδώ καις το εξής  να είναι και οι τελευταίες".
Τα 10λεπτα: 5-2,9-5,14-8,19-9,23-15,27-21.
ΑΚΑΔΗΜΙΑ(Σ.ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ):Α. Διαμαντόπουλος, Παπαπαύλου1,  Φατούρος 1, Σακελλαρόπουλος 4 Νιαβής, Τριανταφύλλου, Β. Σινούρης 3, Δεμίρης 2, Αλ. Παπαγιαννόπυλος 11, Καλούδης, Κότσιρας, Τρουπής 5, Ιμέρ, Λύγκας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters