Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

"Νοσοκομείο" η Ακαδημία των Σπορ

"Νοσοκομείο" η Ακαδημία των Σπορ

Η "γκαντεμιά" έχει χτυπήσει την πόρτα της πατρινής ομάδας

Αυτό που πραγματικά βιώνει το τμήμα χαντ-μπολ ανδρών της Ακαδημίας των Σπορ την φετινή χρονιά είναι πραγματικά απερίγραπτο με αυτά που η "θεά τύχη" της επιφυλάσσει από βδομάδα σε βδομάδα. Ενώ όπως όλοι περίμεναν  οι τιμωρημένοι να εκτίσουν τις ποινές τους, ώστε η ομάδα να παίξει πλήρες, μόλις μπήκαν αυτοί σχεδόν πέντε παίκτες της(Καραβανίδης, Σταθόπουλος, Κ. Διαμαντόπουλος, Σ. Παπαγιαννόπουλος) τραυματίστηκαν σε διάστημα μιας εβδομάδος, με αποκορύφωμα τον τραυματισμό του Β. Σινούρη(βαρύ διάστρεμμα την περασμένη Πέμπτη).

Σε συνδυασμό μάλιστα ότι το παραπάνω διάστημα οι φοιτητές της ομάδας είχαν την εξεταστική τους και δεν συμμετείχαν κανονικά στις προπονήσεις, είχαν δημιουργήσει έναν μεγάλο πονοκέφαλο στον προπονητή Σάκη Παπαγιαννόπουλο, που ευτυχώς είχε θετική κατάληξη την Κυριακή με το νικηφόρο αποτέλεσμα επί του Γ.Σ. Κορωπίου.

Ο Πρόεδρος του τμήματος Αλέξανδρος Μπορνιβέλλι δηλώνει σχετικά: "Δεν κρύβω ότι στην αρχή ανέλαβα με μεγάλη όρεξη να βοηθήσω μαζί με τους συνεργάτες μου και έφτασα να νιώθω ενοχές μήπως και φέραμε γρουσουζιά στην ομάδα με όλα αυτά που συνέβαιναν. Αυτά τα απρόβλεπτα έχει όμως ο αθλητισμός και είσαι υποχρεωμένος να προσαρμοστείς. Θέλω όμως να ευχαριστήσω τον φυσικοθεραπευτή κ. Γεώργιο Μώρο για της υπηρεσίες του που προσφέρει στην ομάδα και ιδιαίτερα  στον Βασίλη Σινούρη που κατάφερε έστω και με το πόδι μπαταρισμένο ο αθλητής να αγωνισθεί στον αγώνα της Κυριακής. Τέλος θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους αθλητές της ομάδος που σαν μια μπουνιά ενωμένοι συνεχίζουν την προσπάθεια τους και χαίρονται τον αγώνα κάθε εβδομάδα, παρόλα τα προβλήματα που ο αθλητισμός βιώνει λόγο της οικονομικής κρίσης".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters