Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

"Ψάχνει" τον κόσμο η ΠΑΕ Παναχαϊκή

"Ψάχνει" τον κόσμο η ΠΑΕ Παναχαϊκή

Άνοιγμα στους πατρινούς φιλάθλους - Ελευθέρη είσοδος μέχρι 18 χρονών και 5 ευρώ εισιτήριο στο πέταλο

Κίνηση για να φέρει τον κόσμο πάλι πίσω στο γήπεδο, κάνει με σημερινή της ανακοίνωση η ΠΑΕ Παναχαϊκή. Γνωστοποιήσε, ότι πλέον θα έχουν δικαίωμα ελεύθερης εισόδου φίλοι της ομάδα μέχρι 18 ετών στο πέταλο, ενώ θα υπάρχει και εισιτήριο 5 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ, έχει ως εξής:
«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή αντιλαμβανόμενη τις δυσκολίες που έχει η οικονομική κρίση στο εισόδημα των οικογενειών των οπαδών της και την ανάγκη την οποία έχουν οι ποδοσφαιριστές της από την ενίσχυση των νεαρών οπαδών μας, αποφάσισε σε συνεργασία με τον παλαιό πρόεδρο των Αχαιών Νίκο Μιχαήλ αλλά και την συγκριτική πλειοψηφία των ηγετικών στελεχών του συγκεκριμένου συνδέσμου να καθιερώσει από σήμερα το εξής οικονομικό καθεστώς :

1)Όλοι οι νεαροί μέχρι 18 ετών να έχουν δικαίωμα ελευθέρας εισόδου στο πέταλο με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας ή του μαθητικού τους πάσου (θύρα 6).

2)Καθιερώνεται στον ίδιο χώρο εισιτήριο 5 ευρώ ανεξαρτήτως ηλικίας .

3)Την τήρηση της τάξεως στο συγκεκριμένο χώρο αναλαμβάνουν οι ίδιοι οι οπαδοί.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένη από αυτή την εξέλιξη και εφόσον θα συνοδευτεί από επιτυχία τόσο στην προσέλευση όσο και στην τήρηση της τάξης δηλώνει ότι για τους συγκεκριμένους οπαδούς θα μισθώσει με τις δικές τις δαπάνες και πούλμαν για τις εκτός έδρας αναμετρήσεις.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή παραχωρεί στους επικεφαλής της συγκεκριμένης κίνησης ειδικό χώρο στα γραφεία της και θέτει στην διάθεση τους και την υπάλληλο της ΠΑΕ κ. Οικονομοπούλου Αγαθή».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters