Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

Δ' Εθνική: Ο Παναιγιάλειος 3-2 τις Βρασιές - Κάκιστος ο αγωνιστικός χώρος

Δ' Εθνική: Ο Παναιγιάλειος 3-2 τις Βρασι...

"Καμπανάκι" από Κουρμπανά για τη συνέχεια του πρωταθλήματος

Δύσκολο ήταν το σημερινό παιχνίδι μεταξύ Παναιγιαλείου και Βρασιών και αυτό φαίνεται και από το σκορ, καθώς η μελανόλευκη ομάδα κέρδισε με 3-2, ενώ το 1ο ημίχρονο έληξε με ισοπαλία 1-1. Οι δυσκολίες εντοπίζονται κυρίως στην κάκιστη η κατάσταση του γηπέδου, κάτι που εμφανώς εμπόδισε τους παίκτες και ιδιαίτερα του Παναιγιαλείου, να αναπτύξουν καλό παιχνίδι κι έτσι οι Βρασιές απείλησαν την αιγιώτικη ομάδα, χωρίς όμως να καταφέρουν τελικά να φύγουν από το Αίγιο με το βαθμό της ισοπαλίας.

ΚΟΥΡΜΠΑΝΑΣ: "Η νίκη μας ήταν δίκαιη αλλά.."
Χαρακτηριστικές ήταν οι δηλώσεις του τεχνικού της ομάδας Νίκου Κουρμπανά μετά το τέλος του αγώνα. "Πετύχαμε μια δίκαιη νίκη σε έναν πάρα πολύ "βαρύ" αγωνιστικό χώρο. Αυτό δεν αποτελεί βεβαίως δικαιολογία αλλά τουλάχιστον για τον Παναιγιάλειο που παίζει καλό ποδόσφαιρο, είναι ανασταλτικός παράγοντας. Θα μπορούσαμε να έχουμε καθαρίσει το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο, καθώς είχαμε πολλές ευκαιρίες (π.χ. στο 36΄και 38΄με τον Βασιλαντωνόπουλο και στο 40΄με τον Μπούνα) αλλά και στο δεύτερο ημίχρονο δεν μας πτόησε η ισππαλία κι έτσι μπήκαμε, δείξαμε πως θέλαμε πολύ τη νίκη και πετύχαμε δύο γκολ. Αυτό που με προβληματίζει είναι πως στο τέλος, δεν ξέρω με κάποιον τρόπο, καταφέρνουμε να βάζουμε τις αντίπαλες ομάδες "στο κόλπο" του παιχνιδιού. Θα πρέπει να το συζητήσουμε με τους παίκτες αυτό το ζήτημα ώστε να βρούμε λύση" τόνισε και συμπλήρωσε: "Πλέον ακουμπάμε στο δεύτερο γύρο, βρισκόμαστε στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος και πρέπει να'μαστε όλοι σε επαγρύπνηση: Εμείς σαν τεχνική ηγεσία στο αγωνιστικό μέρος και η διοίκηση το κομμάτι που της αναλογεί."

Σημειώνεται πως ο Μπουλούμπασης είχε τραυματισμό στον αγκώνα (ίσως εξάρθρωση) και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αιγίου για εξετάσεις και περίθαλψη.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΑΟ Εικοσιμίας - Πάμισος 0 - 1
Παναιγιάλειος-Βρασιές 3 - 2
Διαγόρας Βραχνέικων-Αχαϊκή 0 - 1
Αστέρας Αμαλιάδας-Εράνη Φιλιατριών  3 - 2
Ατρόμητος Λάππα-Πανόπουλο 0 - 1
Θύελλα Πατρών-Τριταϊκός 3-0 (α.α.)
Τσιλιβή-Ολυμπιακός Γυθείου 0-3 (α.α.)

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters