Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

Πηγασος Αιγιου: "Βλεπει" Παραδεισο Αμαρουσιου

Πηγασος Αιγιου: "Βλεπει" Παραδ...

Η κατάκτηση τού ροζ φύλλου αγώνα κρίνεται επιτακτική

Με στόχο τη νίκη που θα την κρατήσει ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα η ανδρική ομάδα χάντμπολ τού Πήγασου Αιγίου υποδέχεται το Σάββατο στο κλειστό γυμναστήριο τον Παράδεισο Αμαρουσίου, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής τού πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής. Η προετοιμασία τής ομάδας ολοκληρώνεται σήμερα το απόγευμα, με τον προπονητή Τάκη Καρακίτσο να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του, πλην του Ανδρέα Βορύλλα, ο οποίος έχει υποστεί τραυματισμό στο πόδι.

Η κατάκτηση τού ροζ φύλλου αγώνα κρίνεται επιτακτική, καθώς μετά το «στραβοπάτημα» του περασμένου Σαββάτου στη Νέα Ιωνία όπου ο Πήγασος αναδείχτηκε ισόπαλος με την αθηναϊκή ομάδα, δεν υπάρχουν περιθώρια απώλειας και άλλων βαθμών, ιδίως εντός έδρας, που είναι και το μεγάλο «όπλο» τού αιγιώτικου συλλόγου στη φετινή του προσπάθεια στη δεύτερη τη τάξει εθνική κατηγορία τής ελληνικής χειροσφαίρισης.

Το αυριανό παιχνίδι έχει χαρακτηριστεί ως το «ντέρμπι» της συγκεκριμένης αγωνιστικής, μιας και αναμετρώνται δύο ομάδες που έχουν ενισχυθεί σημαντικά αλλά και που προσφέρουν πολύ καλό θέαμα. Σε περίπτωση νίκης ο Πήγασος, εκτός του ότι θα παραμείνει δεύτερος στη βαθμολογία, θα έχει απομακρυνθεί από τις υπόλοιπες ομάδες, που περιμένουν νέα απώλεια βαθμών τού αιγιώτικου συλλόγου για να πλησιάσουν ακόμα περισσότερο στην κορυφή.

Κινητοποίηση φιλάθλων
Στο μεταξύ, μεγάλη κινητοποίηση υπάρχει και στις τάξεις των φιλάθλων, που αναμένεται να δώσουν και πάλι δυναμικό «παρών» στο κλειστό γυμναστήριο, προκειμένου να «σπρώξουν» την ομάδα στη νίκη, που αν επιτευχθεί θα «ντοπάρει» ψυχολογικά τους παίκτες για την ομολογουμένως δύσκολη συνέχεια τού πρωταθλήματος.
Ο κρίσιμος αγώνας θα ξεκινήσει στις 5μ.μ. και θα τον διευθύνουν οι Κουρίκας και Δημάκης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters