Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

"Λίμνη" η κεντρική σάλα του Τόφαλος - Φόβοι για την επόμενη μέρα

"Λίμνη" η κεντρική σάλα του Τό...

Η βρόχη έφερε στο φώς ένα ακόμα πρόβλημα... - Τι γίνεται με την οροφή (;)

Η ισχυρή βροχόπτωση των τελευταίων ημερών, ήρθε να αναδείξει ένα ακόμα πρόβλημα στην αθλητική εγκατάσταση του «Δ. Τόφαλος». Συγκεκριμένα, τα βρόχινα νερά, λίμνασαν στην κεντρική σάλα του γηπέδου, ενώ παρά τις προσπάθειες των αθλητριών της Ορμής Λουξ και των αθλητών των Ελπίδων, να απομακρύνουν τα νερά από το παρκέ προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν τραυματισμοί, δε κατάφεραν να καθαρίσουν πλήρως τον χώρο, με αποτέλεσμα των τραυματισμό της Ευγενίας Καράγιωργα (διάστρεμμα).

Πάντως, στα σωματεία που προπονούνται και αγωνίζονται στην κεντρική σάλα του Τόφαλος, υπάρχει ο φόβος, για το τι θα γίνει την επόμενη μέρα, καθώς ο καιρός αναμένεται να χαλάσει και πάλι.

Στο μεταξύ, πληροφορίες, αναφέρουν ότι η τοποθέτηση της οροφής, δεν έγινε σωστά πριν περίπου ένα χρόνο, όταν ξηλώθηκε από ισχυρούς ανέμους και πλέον ο φόβος για νέα αποκόλληση κομματιών είναι, επίσης, μεγάλος.

Τα παραπάνω, έχουν θορυβήσει, τα πατρινά σωματεία, αφενός γιατί δεν γνωρίζουν τι θα γίνει αύριο και υπό ποιο κίνδυνο θα γίνει, ζητώντας από το ΠΕΑΚ να λάβει τα μέτρα του, προς αποφυγήν διαφόρων προβλημάτων.

* Να θυμίσουμε ότι ίδια προβλήματα υπάρχουν και στο βοηθητικό του Τόφαλος, με πρόσφατο παράδειγμα, την αναβολή αγώνων της Α1 ΕΣΚΑ-Η, την περασμένη Δευτέρα λόγω ακαταλληλότητας του παρκέ, από την βροχή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters