Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

Απόλλων: Αμφίβολος ο Βιρίγιεβιτς με ΑΕΚ Άργους

Απόλλων: Αμφίβολος ο Βιρίγιεβιτς με ΑΕΚ Άργους

Ευκαιρία για δοκιμές το ματς του Σαββάτου, αφού ακολουθεί ο δύσκολος εκτός έδρας αγώνας με Λαύριο

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία του Απόλλωνα, εν όψει του σαββατιάτικου αγώνα με την ουραγό ΆΕΚ Άργους, στην Περιβόλα, σε ένα παιχνίδι που θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών, λόγω της τιμωρίας της πατρινής ομάδας από τον αθλητικό δικαστή.
Οι «μελανόλευκοι» δεν θα αντιμετωπίζουν πρόβλημα να πάρουν ένα ακόμα δίποντο καθώς η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων είναι μεγάλη. Έτσι, ο Νίκος Βετούλας θα έχει την ευκαιρία να δώσει χρόνο σε όλους τους παίκτες του και να κάνει διάφορες δοκιμές.

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΒΙΡΙΓΙΕΒΙΤΣ
Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Ντούσαν Βιρίγιεβιτς στον αγώνα με την ΑΕΚ Άργους, αφού στην προπόνηση της Τρίτης ένοιωσε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς. Στην προπόνηση της Τετάρτης, προσπάθησε να προπονηθεί σε χαλαρούς ρυθμούς. Στον αντίποδα, κανονικά προπονήθηκαν, μετά το ρεπό τους, οι Αργυρόπουλος και Πετρόπουλος.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, ΜΕ ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΣ
Λόγω των εκδηλώσεων του Καρναβαλιού, ο Απόλλωνας ζήτησε το παιχνίδι με την Δόξα Λευκάδας, που αρχικά ήταν προγραμματισμένο για τις 25 Φεβρουαρίου, να διεξαχθεί την Τετάρτη 22 του μήνα. Το αίτημα του Απόλλωνα, έγινε δεκτό και από την αντίπαλη ομάδα και πλέον αναμένουν να δώσει το οκ και η ΕΟΚ.

Σήμερα το ΑΕΚ-Απόλλωνας στο Πάτρα ΤV
Στις 10 το βράδυ το Πάτρα TV θα προβάλλει σε μαγνητοσκόπηση τον αγώνα της ΑΕΚ με τον Απόλλωνα που διεξήχθη στο κλειστό της Ζωφριάς το περασμένο Σάββατο και έτσι οι φίλοι της ομάδας θα έχουν την ευκαιρία να δουν τη συναρπαστική αναμέτρηση και τη μεγάλη νίκη του Απόλλωνα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters