Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Πώς το Asfaleies24 σας βοηθάει να μειώσετε τα κόστη ασφάλισης

Πώς το Asfaleies24 σας βοηθάει να μειώσε...

Ενημερωθείτε αναλυτικά

Στον καιρό της πανδημίας και της στενότητας, όλοι αναζητάμε τρόπους να μειώσουμε τα σημαντικά πάγια έξοδά μας.

Η ασφάλεια αυτοκινήτου αποτελεί ένα βασικό, υποχρεωτικό πάγιο έξοδο που αφορά όλους τους ιδιοκτήτες οχημάτων.

Να θυμίσουμε ότι η ασφάλιση των οχημάτων (αυτοκινήτου, μηχανής, φορτηγών, κ.ο.κ.) είναι υποχρεωτική σύμφωνα με το νόμο και η μη συμμόρφωση των ιδιοκτητών επισύρει σημαντικά διοικητικά και ποινικά πρόστιμα για τα ανασφάλιστα οχήματα.

Πως όμως μπορούμε να εξοικονομήσουμε χρήματα και να κάνουμε την καλύτερη επιλογή για την ασφάλιση του αυτοκινήτου μας;

Με έξυπνες επιλογές και με χρήση της πλατφόρμας του Asfaleies24.gr μπορούμε να κάνουμε σύγκριση τιμών στην ασφάλεια αυτοκινήτου και να επιλέξουμε την ιδανική για εμάς ασφάλιση, στην καλύτερη τιμή της αγοράς!

Τι είναι το Asfaleies24 και πως θα εξοικονομήσετε χρήματα από αυτό!

Η ιστοσελίδα του Asfaleies24 προσφέρει τα μεγαλύτερα ασφαλιστικά γραφεία καθώς και τις ασφαλιστικές εταιρείες, με 1 κλικ στην οθόνη σας.

Ανάλογα τις προσφορές που τρέχουν κάθε φορά, η ιστοσελίδα σας παρουσιάζει τις χαμηλότερες δυνατές τιμές στην ασφάλεια αυτοκινήτου, έτσι ώστε να ασφαλιστείτε με οικονομία και να πετύχετε τη μεγαλύτερη δυνατή εξοικονόμηση χρημάτων.

Πιο αναλυτικά, μπορείτε να αναζητήσετε ασφάλεια αυτοκινήτου μέσα από παραπάνω από 25 ασφαλιστικές εταιρείες, να κάνετε σύγκριση τιμών και καλύψεων και να καταλήξετε στην πλέον συμφέρουσα πρόταση για τις δικές σας ανάγκες.

Κάθε αυτοκίνητο είναι διαφορετικό και κάθε ιδιοκτήτης χρειάζεται διαφορετικές καλύψεις – γιατί να πληρώνετε ακριβά μια ασφάλεια με περιττές καλύψεις και υπηρεσίες;

Τώρα μέσα από το Asfaleies24 και τους συνεργάτες του, μπορείτε να φτιάξετε το ιδανικό ασφαλιστήριο συμβόλαιο και να πληρώσετε αυτά ακριβώς που χρειάζεστε, με τη χαμηλότερη τιμή της αγοράς.

Η αναζήτηση, η σύγκριση τιμών ανάμεσα στις ασφαλιστικές και η αγορά του ασφαλιστηρίου ολοκληρώνεται τάχιστα, μέσα σε μόλις 2 λεπτά και παραλαμβάνεται το συμβόλαιο άμεσα στο e-mail σας!

Τι επιλογές έχετε για να ασφαλιστείτε online

Η βασική ασφάλιση είναι η υποχρεωτική κάλυψη που πρέπει να έχετε τόσο για το αυτοκίνητο, όσο και για το μηχανάκι.

Καλύπτει στην ουσία την αστική ευθύνη έναντι τρίτων, σε περίπτωση που δημιουργήσετε ατύχημα με δικιά σας υπαιτιότητα.

Από κει και έπειτα μπορείτε να διαμορφώσετε το συμβόλαιο και να προσθαφαιρέσετε καλύψεις, ανάλογα τις ανάγκες που έχετε.

Στη βασική ασφάλιση μπορείτε να προσθέσετε την κάλυψη για θραύση κρυστάλλων ώστε αν σπάσει κάποιο τζάμι σας να το αντικαταστήσετε ή να το επισκευάσετε δωρεάν*, τη νομική προστασία ώστε να έχετε δίπλα σας έναν δικηγόρο σε περίπτωση ατυχήματος, τη μερική ή ολική κλοπή για να προστατεύσετε το όχημα και το κεφάλαιό σας από απώλεια, την προστασία από ανασφάλιστο ώστε να είστε προστατευμένος και να αποζημιωθείτε σε περίπτωση που σας χτυπήσει ανασφάλιστο όχημα καθώς και άλλες καλύψεις που θα τις δείτε αναλυτικά όταν θα κάνετε σύγκριση τιμών και καλύψεων.

Σε περίπτωση που θέλετε μια πλήρη ασφάλιση με όσο το δυνατόν περισσότερες καλύψεις, τότε θα πρέπει να επιλέξετε την μικτή ασφάλεια.

Η μικτή ασφάλιση σας αποζημιώνει ακόμα και για ατυχήματα που έγιναν με δική σας υπαιτιότητα ενώ μέσα στο συμβόλαιο περιλαμβάνονται και οι καλύψεις για μερική και ολική κλοπή, βανδαλισμούς, φυσικά φαινόμενα, κ.α.

Αν θέλετε να είστε σίγουροι για την περιουσία σας, ειδικά αν έχετε κάποιο καινούργιο αυτοκίνητο ή μεγάλης αξίας, τότε η μικτή ασφάλεια είναι μονόδρομος.

Πιστοποιημένοι σύμβουλοι 24 ώρες το 24ωρο δίπλα σας!

Οι πλατφόρμες και τα ασφαλιστικά γραφεία που συνεργάζετε το Asfaleies24, παρέχουν πιστοποιημένους ασφαλιστικούς συμβούλους, διαθέσιμους 24 ώρες το 24ωρο.

Είτε χρειάζεστε υποστήριξη για να επιλέξετε το ιδανικότερο πρόγραμμα ασφάλισης είτε θέλετε βοήθεια για κάποιο ατύχημα που είχατε, οι σύμβουλοι είναι δίπλα σας για να σας καθοδηγήσουν βήμα βήμα.

Πως θα ασφαλιστείτε οικονομικά σε 2 λεπτά

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Asfaleies24 και λάβετε άμεσα προσφορές για ασφάλεια μηχανής και αυτοκινήτου καθώς και ασφάλεια υγείας, κατοικίας και σκάφους και ασφαλιστείτε ταχύτατα σε μόλις 2 λεπτά!

Η διαδικασία είναι πολύ απλή: Συμπληρώνεται τα στοιχεία του ιδιοκτήτη και οδηγού του οχήματος, έπειτα τα βασικά στοιχεία του οχήματος (μάρκα, μοντέλο, ιπποδύναμη, έκδοση) και μέσα σε 1 λεπτό εμφανίζονται όλες οι προσφορές των ασφαλιστικών εταιρειών.

Εκεί μπορείτε να κάνετε σύγκριση τιμών και καλύψεων, να αφαιρέσετε ή να προσθέσετε καλύψεις ανάλογα τις ανάγκες σας και να καταλήξετε στην ιδανική για εσάς και το όχημά σας ασφάλεια!

Πληρώνετε online με κάρτα ή τραπεζικό έμβασμα και λαμβάνεται μέσα σε 2 λεπτά το ασφαλιστήριο συμβόλαιο στο e-mail σας!

Πλέον μπορείτε να ασφαλίζεστε online τόσο απλά και τόσο οικονομικά, εξοικονομώντας παραπάνω από 40% στα ασφάλιστρά σας!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά