Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Active Member και Χρήστος Θηβαίος θα εμφανιστούν στο φεστιβάλ Αναιρέσεις 2013 στην Πάτρα

Active Member και Χρήστος Θηβαίος θα εμφ...

Στις 24 και 25 Μαίου

Το πολιτικό πολιτιστικό φεστιβάλ Αναιρέσεις 2013, θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα στις 24 και 15 Μαΐου 2013. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η νεολαία Κομουνιστική Απελευθέρωση και το Νέο Αριστερό Ρεύμα με σκοπό την ανάδειξη της πολιτικής και πολιτιστικής τους πρότασης διοργανώνουν το συγκεκριμένο πανελλαδικό φεστιβάλ, το οποίο μάλιστα ανοίγει την αυλαία του στην Πάτρα, σε ένα νέο χώρο στο ΤΕΙ Πάτρας.

Την πρώτη μέρα Παρασκευή 24 Μαίου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση – συζήτηση με θέμα «Το ζήτημα είναι να αλλάξουμε τον κόσμο - Κ. Μαρξ… Κρίση, Αριστερά και το ζήτημα της εξουσίας».

Ομιλητές θα είναι οι: Κώστας Τριχιάς, Παναγιώτης Μαυροειδής (μέλος Π.Ε. Νέο Αριστερό Ρεύμα), Νίκος Κωστόπουλος ενώ θα ακολουθήσει συναυλία με τους Active Member και Luka lesson, Φράξια, Beyond Perception, SPInnERS.

Την δεύτερη μέρα, το Σάββατο 26 Μάιου θα υπάρξει εκδήλωση – συζήτηση με θέμα : "Η παιδεία στο απόσπασμα, οι καθηγητές σε αγώνα". Ομιλητές: Αλέκος Αναγνωστάκης (πρ. πρόεδρος 'Α ΕΛΜΕ Αχαΐας), Παύλος Αντωνόπουλος (καθηγητής, μέλος παρεμβάσεων), Ηλίας Ηλιόπουλος (ωρομίσθιος καθηγητής) ενώ θα ακολουθήσει συναυλία με τον γνωστό τραγουδοποιό Χρήστο Θηβαίο και τους Mr. Highway Band, Υπεραστικούς.

Ακόμα θα πραγματοποιηθεί Ρεμπέτικο Γλέντι με τους Φώτη Βεργόπουλο και Κώστα Κωστάκη.

Στο χώρο θα βρίσκονται επίσης θεματικά περίπτερα σε σχέση με το Εργατικό κίνημα το Φοιτητικό κίνημα την αριστερά τον πολιτισμό, workshops καθώς θα λειτούργει και βιβλιοπωλείο.

Λεωφορεία από το κέντρο στο ΤΕΙ και πίσω θα λειτουργούν καθ'όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ.

Eίσοδος ενίσχυσης 5 ευρώ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View