Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΑΙΡΟΣ

/

Σχεδόν αίθριος ο καιρός σήμερα Μεγάλη Πέμπτη

Σχεδόν αίθριος ο καιρός σήμερα Μεγάλη Πέμπτη

Η πρόγνωση του καιρού για όλη τη χώρα

Σχεδόν αίθριος θα είναι ο καιρός τη Μεγάλη Πέμπτη, με πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων στα βορειοδυτικά ορεινά. Θα πνέουν βόρειοι άνεμοι, στο Αιγαίο 5 με 6 και πρόσκαιρα 7 μποφόρ.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 με 5 και στα ανατολικά 6 και πρόσκαιρα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 31 βαθμούς Κελσίου, στις παραθαλάσσιες κυρίως ανατολικές περιοχές η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός. Πρόσκαιρες νεφώσεις θα αναπτυχθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Σε Μακεδονία και Θράκη ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος. Πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων στα ορεινά της δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος. Πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων στα ορεινά κυρίως της Ηπείρου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και πρόσκαιρα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Σε Κυκλάδες και Κρήτη προβλέπεται αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 μποφόρ και πρόσκαιρα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπεται αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια βορειοανατολικοί 5 με 6 μποφόρ και στα νότια βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Καιρός