Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Οι θαυμαστές του Γούλβεριν- Χιου Τζάκμαν θα μπορούν αύριο να του υποβάλλουν ερωτήσεις μέσω twitter

Οι θαυμαστές του Γούλβεριν- Χιου Τζάκμαν...

Για την ολοκαίνουρια ταινία που θα βγει στις Αμερικάνικες και Ελληνικές αίθουσες στις 25 Ιουλίου 2013

Η ταινία «The Wolverine 3d – Γούλβεριν» αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στα τέλη Ιουλίου 2013, ωστόσο οι φανατικοί του ήρωα των X Men με τις ατσάλινες λεπίδες στα χέρια, θα έχουν μία μοναδική ευκαιρία την Μεγάλη Πέμπτη, 2 Μαΐου στις 7 μ.μ ώρα Ελλάδας.

Αύριο λοιπόν θα πραγματοποιηθεί ζωντανή συζήτηση με τον πρωταγωνιστή Hugh Jackman για την πολυαναμενόμενη ταινία, η οποία θα φιλοξενηθεί στο Twitter στις σελίδες: https://twitter.com/RealHughJackman και http://twitter.com/WolverineMovie.

Οι φανατικοί οπαδοί θα μπορούν να υποβάλλουν τις ερωτήσεις τους σχετικά με την ταινία (τη 2η με αποκλειστικό ήρωα τον Γούλβεριν και την 6η συνολικά του franchise των X Men), από σήμερα κιόλας γράφοντας #TheWolverine #AskHugh αλλά και κατά την διάρκεια της συνέντευξης.

Η ταινία έχει βασιστεί στο διάσημο κόμικ, φέρει τη σκηνοθετική υπογραφή του Τζέιμς Μάνγκολντ και λέγεται ότι στοίχισε 100 εκατομμύρια δολάρια. Η νέα αυτή επική περιπέτεια ταξιδεύει τον Γούλβεριν (Χιου Τζάκμαν), τον πιο ξεχωριστό ήρωα από τους Χ-ΜΕΝ, στη σύγχρονη Ιαπωνία.

Εντελώς απροετοίμαστος και άγνωστος μεταξύ αγνώστων, ο Γούλβεριν θα αντιμετωπίσει την υπέρτατη δοκιμασία, σε μια μάχη μέχρι θανάτου που θα τον αλλάξει για πάντα. Ευάλωτος για πρώτη φορά, θα αγγίξει τα όρια τόσο στις σωματικές όσο και στις συναισθηματικές τους δυνατότητες, αφού θα χρειαστεί να αντιμετωπίσει όχι μόνο το φονικό σπαθί των σαμουράι, αλλά και έναν εσωτερικό αγώνα ενάντια στην ίδια του την αθανασία, για να αναδυθεί και πάλι δυνατότερος από ποτέ.

Η ταινία αναμένεται στις Ελληνικές αίθουσες (και στα Στερ σίνεμας στη Βέσο Μάρε) μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού, στις 25 Ιουλίου 2013 από την εταιρεία διανομής Odeon.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture