Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Καρέ καρέ η πρεμιέρα του έργου Πάτρα-Μπάρι φορτηγατζής για παράδειγμα

Καρέ καρέ η πρεμιέρα του έργου Πάτρα-Μπά...

Δείτε τα στιγμιότυπα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα του έργου ΠΑΤΡΑ-ΜΠΑΡΙ, φορτηγατζής για παράδειγμα την Παρασκευή 19 Μαρτίου στο Δημοτικό θέατρο Απόλλων, παρουσία της βουλευτού κ. Μ. Κανελλοπούλου, της κ. Μαριλένας Δημαρά, του Αντιπεριφερειάρχη κ. Γ. Αγγελόπουλου, της προέδρου του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας κ. Νανάς Πατρώνη, του Θοδωρή Αμπαζή της κ. Μ. Σταματιάδου, μελών του Δ.Συμβουλίου του θεάτρου, δημοσιογράφων, ηθοποιών και φίλων του θεάτρου.

Η παράσταση παίχτηκε και το Σάββατο και Κυριακή ενώ στις 28 Μαίου, θα παρουσιατεί στο Πρίντεζι της Ιταλίας στο πλαίσιο του Έργου με τίτλο: «LA BOTTEGA DELLE VOCI-CENTRO DIPRODUZIONE TEATRALE II» που έχει ενταχθεί στα Προγράμματα Εδαφικής Συνεργασίας Ελλάδας – Ιταλίας 2007-2013.

Το έργο La Bottega delle Voci – Centro di Produzione Teatrale II αποτελεί τη συνέχεια του επιτυχημένου La Bottega delle Voci – Centro di Produzione Teatrale που στόχο έχει την ενίσχυση και ενθάρρυνση της δημιουργίας σύγχρονων θεατρικών παραγωγών, την καταγραφή της υπάρχουσας δυναμικής του θεατρικού τομέα στις περιοχές παρέμβασης, τη δημιουργία θεατρικού δικτύου για την επίτευξη σύνδεσης της πολιτιστικής κουλτούρας και κληρονομιάς μεταξύ Ελλάδας και Ιταλίας καθώς και στη βελτίωση των υφιστάμενων υπηρεσιών μέσω της ανταλλαγής πρακτικών.

Για την ανάπτυξη δημιουργικών συνεργασιών μεταξύ των δύο χωρών αλλά και για την άμεση επαφή του κοινού με θεατρικές παραγωγές που αποτυπώνουν τη διαφορετικότητα στην καλλιτεχνική έκφραση, δουλεύουν από κοινού η Ένωση Θεάτρων Απουλίας, τα ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας και Κέρκυρας, το Θέατρο τσι Ζακύνθου καθώς και οι Περιφέρειες Απουλίας, Ιονίων Νήσων και Ηπείρου με επικεφαλής την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Μετά την παράσταση ακολούθησε έκθεση του Βασίλη Ζούδιαρη στον Εκπαιδευτικό Χώρο Μπάρι, με φωτογραφικό υλικό της παράστασης Πάτρα-Μπάρι.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View