Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Ο Παντελής Καστανίδης για ένα ακόμα live στην Πάτρα

Ο Παντελής Καστανίδης για ένα ακόμα live...

Αυτή την Τετάρτη 24/4 στο μπαρ "After Eight"

Μετά την επιτυχία που σημείωσαν οι δύο live μουσικές εμφανίσεις που πραγματοποίησε στην Πάτρα, στο γνωστό food & drinks bar “After Eight” του Μιχάλη Λυκούδη, στην οδό Αγίου Ανδρέου και Φιλοποίμενος, στις 8 και τις 15/4, ο νεαρός Πατρινός τραγουδιστής Παντελής Καστανίδης θα κάνει μία ακόμα εμφάνιση.

Θα τραγουδήσει live στο "After Eight" την προσεχή Τετάρτη 24 Απριλίου 2013 στις 22.00.

Μαζί του θα είναι οι Παναγιώτης Παναγόπουλος – πλήκτρα και φωνητικά, Σταύρος Κωστής - κιθάρα και Κώστας Σπυράτος - κρουστά.

Ο συμπαθής νεαρός τραγουδιστής ξεκίνησε την καριέρα του από την Πάτρα, με εμφανίσεις σε γνωστά νυχτερινά κέντρα της περιοχής όπως η «Αποθέωση» και το «Χάραμα».

Στη συνέχεια συμμετείχε σε μουσικά καλλιτεχνικά σχήματα σε μαγαζιά άλλων πόλεων όπως τα Ιωάννινα και ο Βόλος ενώ τα τελευταία 4 περίπου χρόνια βρισκόταν στην Θεσσαλονίκη, όπου και συνεργάστηκε με γνωστά ονόματα του χώρου όπως οι Ανδρέας Στάμος και Γιώργος Γιασεμής στα «Mamounia LIVE».

Στο παρελθόν όπως πολλοί θυμούνται, ο Παντελής Καστανίδης είχε κυκλοφορήσει ένα κεφάτο καρναβαλικό τραγούδι με τίτλο «Που περνάτε καλά» καθώς επίσης και το κομμάτι «Δεν ξέρω ποιος είμαι», με το οποίο κατέκτησε την δεύτερη θέση στον διαγωνισμό EUROVOICE.

Ένα άλλο τραγούδι του που κυκλοφόρησε πέρυσι, ήταν το «Βγαίνω στους δρόμους». Πρόκειται για μια δυναμική ροκ μπαλάντα σε στίχους του Θανάση Γκαραβέλλα και σε μουσική Γαβρήλου, η οποία κυκλοφορεί από την δισκογραφική εταιρεία MBI.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View