Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Νευρικότητα στο Χρηματιστήριο, με το βλέμμα στραμμένο και σήμερα στις Τράπεζες

Νευρικότητα στο Χρηματιστήριο, με το βλέ...

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος η συγχώνευση Εθνικής - Eurobank.

Νευρικότητα επικρατεί στο Χρηματιστήριο την Παρασκευή, με την προσοχή των επενδυτών να επικεντρώνεται στις εξελίξεις στις τράπεζες και ειδικότερα στην απόρριψη, από την τρόικα, του αιτήματος για παράταση της διαδικασίας ανακεφαλαιοποίησης, κάτι που δημιουργεί προβλήματα και στη συγχώνευση Εθνικής - Eurobank.

 

Στις 11:40 ο γενικός δείκτης ήταν χαμηλότερα κατά 0,4% στις 839,01 μονάδες και η αξία των συναλλαγών διαμορφωνόταν στα 7,5 εκατ. ευρώ περίπου.

Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης κατέγραφε απώλειες 0,78% και ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης σημείωνε πτώση 0,95%.Ο κλαδικός δείκτης των τραπεζών υποχωρούσε κατά 5,33%.Ανοδικά κινούνταν 28 μετοχές, 41 πτωτικά και 9 παρέμεναν σταθερές.Στα υπόλοιπα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια επικρατούν μεικτές τάσεις, ενώ άνοιγμα της συνεδρίασης στη Γουόλ Στριτ σε αρνητικό έδαφος δείχνουν τα futures.Στο Λονδίνο, ο FTSE 100 ήταν χαμηλότερα κατά 0,42%, στο Παρίσι ο CAC 40 σημείωνε κέρδη 0,17% και στη Φρανκφούρτη ο DAX ήτραν αμετάβλητος.Στην Ισπανία, το χρηματιστήριο σημείωνε άνοδο 1,05% και στην Ιταλία 0,77%
Νευρικότητα επικρατεί στο Χρηματιστήριο την Παρασκευή, με την προσοχή των επενδυτών να επικεντρώνεται στις εξελίξεις στις τράπεζες και ειδικότερα στην απόρριψη, από την τρόικα, του αιτήματος για παράταση της διαδικασίας ανακεφαλαιοποίησης, κάτι που δημιουργεί προβλήματα και στη συγχώνευση Εθνικής - Eurobanka.

Στην Ισπανία, το χρηματιστήριο σημείωνε άνοδο 1,05% και στην Ιταλία 0,77%
Στην Ισπανία, το χρηματιστήριο σημείωνε άνοδο 1,05% και στην Ιταλία 0,77%

Στις 11:40 ο γενικός δείκτης ήταν χαμηλότερα κατά 0,4% στις 839,01 μονάδες και η αξία των συναλλαγών διαμορφωνόταν στα 7,5 εκατ. ευρώ περίπου.

Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης κατέγραφε απώλειες 0,78% και ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης σημείωνε πτώση 0,95%.

Ο κλαδικός δείκτης των τραπεζών υποχωρούσε κατά 5,33%.

Ανοδικά κινούνταν 28 μετοχές, 41 πτωτικά και 9 παρέμεναν σταθερές.

Στα υπόλοιπα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια επικρατούν μεικτές τάσεις, ενώ άνοιγμα της συνεδρίασης στη Γουόλ Στριτ σε αρνητικό έδαφος δείχνουν τα futures.

Στο Λονδίνο, ο FTSE 100 ήταν χαμηλότερα κατά 0,42%, στο Παρίσι ο CAC 40 σημείωνε κέρδη 0,17% και στη Φρανκφούρτη ο DAX ήτραν αμετάβλητος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά