Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Πραγματοποιήθηκε ο πρώτος διαγωνισμός παραμυθιού στο ΙΕΚ Ακμή Πάτρας - ΦΩΤΟ

Πραγματοποιήθηκε ο πρώτος διαγωνισμός πα...

Οι φωτογραφίες είναι του Παναγιώτη Μουλίνου

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 2 Απριλίου ο 1ος Διαγωνισμός Παραμυθιού που διοργάνωσε η καλλιτεχνική κίνηση Εννέα Μούσες και στήριξε, ως χορηγός, το ΙΕΚ ΑΚΜΗ Πάτρας, το οποίο στηρίζει πάντα πολιτιστικές δράσεις και πρωτοβουλίες που προωθούν και καλλιεργούν τη δημιουργικότητα, βραβεύοντας τον πρώτο νικητή με μια πλήρη υποτροφία στο τμήμα Προσχολικής Αγωγής του ΙΕΚ.

Η κριτική επιτροπή, για την επιλογή του καλύτερου παραμυθιού απαρτίστηκε από τις σπουδάστριες του τμήματος προσχολικής αγωγής υπό την καθοδήγηση της καθηγήτριας τους, κυρίας Αλεξίας Μπαρδάκη –Μουσειοπαιδαγωγού. Η εκδήλωση για την βράβευση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΙΕΚ ΑΚΜΗ Πάτρας, Αγίου Ανδρέου 61.

Τα κριτήρια για την επιλογή του καλύτερου παραμυθιού ήταν το επιλεγμένο λεξιλόγιο, τα θετικά μηνύματα που περνάει στους αναγνώστες όπως η προστασία του περιβάλλοντος, η υπεράσπιση διαχρονικών αξιών όπως η αγάπη και η αλληλεγγύη. Με γνώμονα τα παραπάνω, το παραμύθι που επιλέχθηκε από τις σπουδάστριες ήταν το «Σύννεφο και το Βουνό» από την κυρία Χαρά Νικολοπούλου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκε επίσης θεατρική παράσταση από μέλη της καλλιτεχνικής κίνησης Εννέα Μούσες και μοιράστηκαν πλούσια δώρα στους συμμετέχοντες.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View