Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΑΙΡΟΣ

/

Βροχές στα δυτικά

Βροχές στα δυτικά

Η πρόγνωση του καιρού για όλη τη χώρα

Την Τετάρτη στα δυτικά και το ανατολικό Αιγαίο προβλέπονται βροχές και καταιγίδες πρόσκαιρα κατά τόπους ισχυρές. Τα φαινόμενα το βράδυ θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι στο ανατολικό Αιγαίο θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί πρόσκαιρα τοπικά 8 μποφόρ. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης τις πρωινές ώρες στα ανατολικά τμήματα, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Αναλυτικότερα, στην Αττική ο καιρός θα είναι άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με παροδικές βροχές τις πρωινές ώρες, ενώ βαθμιαία ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις με βροχές και πρόσκαιρες καταιγίδες, με βαθμιαία βελτίωση. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 και τοπικά δυτικοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα αναπτυχθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Από το απόγευμα σταδιακά τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα ανατολικά και θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά νότιοι 4 με 6 μποφόρ που βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς και θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανόν τοπικά ισχυρές. Βελτίωση αναμένεται από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί 4 με 5 και τοπικά στο Ιόνιο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η μέγιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με παροδικές βροχές και πιθανόν πρόσκαιρες καταιγίδες κυρίως τις πρωινές ώρες αλλά και μεγάλα διαστήματα βελτίωσης. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί 4 με 5 και στα νότια 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη παρουσιάζονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και πρόσκαιρες καταιγίδες. Βαθμιαία βελτίωση αναμένεται από το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα αναπτυχθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες τοπικά ισχυρές. Βελτίωση παρουσιάζεται το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 6 με 8 μποφόρ. Βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς και θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Καιρός