Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Δείτε νέες ωραίες φωτογραφίες από τους "Δαίμονες" και τον Πατρινό βαρύτονο Νικόλαο Καραγκιαούρη

Δείτε νέες ωραίες φωτογραφίες από τους &...

Η εντυπωσιακή παράσταση συνεχίζεται στη σκηνή του Παλλάς στην Αθήνα και την έχουν δει ήδη και κάποιοι Πατρινοί θεατές

Η περίφημη ροκ όπερα «Δαίμονες» σε μουσική του Νίκου Καρβέλα, λιμπρέτο-στίχους του Σταύρου Σιδερά και σκηνοθεσία του Γιάννη Κακλέα, παρουσιάζεται στη σκηνή του Παλλάς στην οδό Βουκουρεστίου στην Αθήνα, από την Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013 και σημειώνει μεγάλη εμπορική και καλλιτεχνική επιτυχία.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο της Ροζάνα, εμφανίζεται όπως και στο πρώτο ανέβασμα πριν από 22 χρόνια η μοναδική Άννα Βίσση, η οποία και πλαισώνεται από ένα εξαιρετικό θίασο που περιλαμβάνει την Εβελίνα Παπούλια, τον Παναγιώτη Πετράκη στο ρόλο του Ντάνιελ και τον ταλαντούχο Πατρινό βαρύτονο Νικόλαο Καραγκιαούρη.

Σύμφωνα με το στόρι του έργου, βρισκόμαστε σε μία Ευρωπαϊκή χώρα. Ένα έφηβο κορίτσι ετοιμάζεται να θυσιαστεί στον άρχοντα τους Σκότους. Την ίδια στιγμή εισβάλει στρατός με καθοδηγητή έναν Ιεροεξεταστή. Εκείνος διατάσσει να συλληφθεί η Μάγισσα με σκοπό να τη βασανίσει για να ομολογήσει ότι είναι οπαδός του Σατανά.

Η Μάγισσα ομολογεί και ο Ιεροεξεταστής ζητάει από τη Βασίλισσα να την κάψει στη φωτιά. Η Βασίλισσα είναι καλόκαρδη, αλλά πρέπει να κάνει το σωστό και διατάζει τη θανατική καταδίκη της. Η Μάγισσα την απειλεί λέγοντάς της "Θα τα ξαναπούμε σε μία άλλη ζωή".

21ος αιώνας - Νέα Υόρκη, η Ροζάνα είναι ηθοποιός και πρωταγωνίστρια ενός θιάσου που ανεβάζει έργο του Σαίξπηρ. Στο έργο υποδύεται μία Βασίλισσα. Η Λόα, ανήκει επίσης στο θίασο και υποδύεται τη Μάγισσα του έργου. Είναι και οι δύο ερωτευμένες με τον Ντάνιελ και εκείνος με τη Ροζάνα. Στο παρελθόν η Λόα και ο Ντάνιελ είχαν δεσμό.

Η Λόα θέλει να τον ξανακερδίσει. Μέσα στην απελπισία της χρησιμοποιεί Βουντού και μαγικά κόλπα. Κι έτσι ο Ντάνιελ αρχίζει να αλλάζει ενώ η όλη ατμόσφαιρα γίνεται όλο και πιο παράξενη.

Η παράσταση είχε πρωτοανέβει το 1991 στο θέατρο Αττικόν.

Η καινούρια παράσταση προβλέπεται να συνεχιστεί στο Παλλάς έως τουλάχιστον τις 21 Απριλίου 2013.

Οι νέες φωτ. είναι από το facebook της Α. Βίσση και το σάιτ του Athens Magazine.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture