Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Οι Tiger Lillies στην Πάτρα!

Οι Tiger Lillies στην Πάτρα!

Το τρίο των Tiger Lillies στην Πάτρα, Σάββατο 6 Απριλίου στο Πολιτεία live stage bar

Οι πρωτοπόροι της «μπρεχτικης πανκ καμπαρέ», ιδρύθηκαν το 1989 και ο ήχος τους παραμένει ένας απ τους λίγους τόσο μοναδικούς  και αυθεντικούς που μπορεί κάποιος να συναντήσει.

Οι Tiger Lillies ιδρύθηκαν από τον Martyn Jaques που πέρασε την «ενηλικίωσή» του σε ένα διαμέρισμα πάνω από έναν οίκο ανοχής στο Soho του Λονδίνου «παίρνοντας μάτι» απ το παράθυρό του την ένταση του υποκόσμου της περιοχής. Πέρασαν 10 χρόνια μέχρι να μεταφέρει αυτόν τον παράξενο κόσμο σε τέχνη καθώς γινόταν τραγουδιστής και τραγουδοποιός. το 1989 πήρε το πρώτο του ακορντεόν και λίγο μετά οι Tiger Lillies ήταν πραγματικότητα.

Ο κόσμος των Tiger Lillies είναι σκοτεινός , ιδιόμορφος και ποικίλος με στιγμές βαθιάς θλίψης, μαύρου χιούμορ και απέραντης ομορφιάς. Αυτή η μοναδική «αναρχικά μπρεχτικη όπερα του δρόμου» γυρίζει τον κόσμο παίζοντας τραγούδια που δεν αφορούν “ξανθά κορίτσια και αγόρια που τρέχουν στο λιβάδι», παραθέτοντας τον ιδρυτή τους Martyn Jaques. Ως εκ τούτου, τα τραγούδια τους καλύπτουν τις σκοτεινές πλευρές της ζωής , απ την πορνεία και τις εξαρτήσεις μέχρι την βία και την απελπισία. Με μια δόση «διαταραγμένου» χιούμορ και καυστικής ειρωνείας, οι Tiger Lillies σηκώνουν το μεσαίο δάχτυλο,  και μας καλούν να διερωτηθούμε «τι κάνουμε γελώντας με αυτά;»

Η μουσική τους είναι ένα μίγμα της προπολεμικής Βερολινέζικης καμπαρέ μουσικής σκηνής, της αναρχικής όπερας και της τσιγγάνικης μουσικής με τις σκέψεις των Μπρεχτ και Ζακ Μπρελ να έρχονται στην ζωή. Οι Tiger Lillies σοκάρουν, ψυχαγωγούν και διασκεδάζουν  με έναν μεταμοντέρνο βαριετέ τρόπο, προσφέροντας ένα αμίμητο σόου που δεν έχει όρια.

Τα πρώτα 500 εισιτήρια προς 17 ευρώ

Τιμή μετά την εξάντληση των πρώτων 500ων εισιτηρίων, 20 ευρώ

Προπώληση στα

Musical, Discover, City cafe, Music station, Ευοί ευάν

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.30

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture