Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

/

Κορυφώνεται το 48ο Παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού στην Πάτρα-Αύριο Σάββατο η τελευταία εκπομπή μετάδοσης θεμάτων από την ΕΡΑ Πάτρας

Κορυφώνεται το 48ο Παιχνίδι του Κρυμμένο...

Την Κυριακή 10 Μαρτίου τα πληρώματα θα παραδώσουνσ ακούλα και θα ψάξουν για τον "Θησαυρό της Sierra Patrai"

Συναρπαστικό προβλέπεται το τελευταίο τριήμερο, από σήμερα Παρασκευή 8 έως και την Κυριακή 10 Μαρτίου 2013 για το 48ο Παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού.

Η κορύφωση του παιχνιδιού επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις για τους «κυνηγούς», αφού μια σειρά εκδηλώσεων και δοκιμασιών, κοντρόλ-παιχνιδιών πλοήγησης τους περιμένουν με αποκορύφωμα την τελική εύρεση του Κρυμμένου Θησαυρού και την παράδοση της σακούλας, που θα γίνει την Κυριακή 10 Μαρτίου.

Σήμερα Παρασκευή 8 Μαρτίου στις 16.00 από τη συχνότητα της ΕΡΑ Πάτρας(92,5FM) θα μεταδοθούν τα θέματα του Δημάρχου Πατρέων Γ. Δημαρά, του προέδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Πατρέων «Καρναβάλι Πάτρας» Χαράλαμπου Καρκούλια, των χορηγών και της Οργανωτικής Ομάδας του Κρυμμένου Θησαυρού.

Το βράδυ της Παρασκευής 8 Μαρτίου στις 21.30 θα πραγματοποιηθεί το κοντρόλ «1+1=11», ένα παιχνίδι πλοήγησης που αναμένεται να αναστατώσει το κέντρο της πόλης μεταφέροντας το καρναβαλικό πνεύμα και τη διάθεση για περιπέτεια και αναζήτηση στη νύχτα της Πάτρας.

Όσο για το Σάββατο 9 Μαρτίου και ώρα 13.00 από τη συχνότητα της ΕΡΑ Πάτρας(92,5FM)  θα μεταδοθούν θέματα της Οργανωτικής Επιτροπής του 48ου Παιχνιδιού του Κρυμμένου Θησαυρού. Την παρουσίαση της εκπομπής που θα είναι και η τελευταία που θα αφορά το φετινό παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού θα κάνει η δημοσιογράφος και παραγωγός της ΕΡΑ Πάτρας Χρυσή Κοσμάτου, η οποία θα ετοιμάσει και κάποιες εκπλήξεις στους καλεσμένους της.

Τη νύχτα της ίδιας μέρας και συγκεκριμένα στις 23.59 η καρδιά του 48ου Παιχνιδιού του Κρυμμένου Θησαυρού θα χτυπήσει μεταμεσονύχτια με «Το τελευταίο ποτηράκι».

Την Κυριακή 10 Μαρτίου αναμένεται η συναρπαστική κορύφωση του παιχνιδιού, όπου τα πληρώματα θα παραδώσουν τη σακούλα τους και θα επιδοθούν στην εύρεση του φετινού Κρυμμένου Θησαυρού με τίτλο «Ο θησαυρός της Sierra Patrai».

Θα ακολουθήσει πάρτι των πληρωμάτων στο Disco Room μετά την παράδοση της σακούλας.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr