Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα, 25 Φεβρουαρίου

Τα ζώδια για σήμερα, 25 Φεβρουαρίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Ιχθύες

Τον οίκο των σχέσεων επηρεάζει η σημερινή πανσέληνος, στις οποίες γίνονται ορισμένες ακρότητες. Ίσως δεν καταλαβαίνετε καλά τις προθέσεις των άλλων, αλλά κι εσείς μπορεί να λειτουργείτε αψυχολόγητα, τόσο στις προσωπικές, όσο και στις επαγγελματικές σχέσεις και συνεργασίες. Προσοχή σε υπερβολές, ευπιστία, επιπολαιότητα, αυταπάτες, εξαπατήσεις.

Κριός

Η πανσέληνος στην Παρθένο τονίζει θέματα υγείας κι εργασίας, όπου θα πρέπει να αποφύγετε τις υπερβολές, την απερισκεψία και τις πλάνες. Έχετε μια υποστήριξη στα επαγγελματικά, αλλά προσέξτε με τη βιασύνη και την έντασή σας να μην λειτουργήσετε αυτοκαταστροφικά και χύσετε τη καρδάρα με το γάλα... Μάθετε να επικοινωνείτε καλύτερα.

Ταύρος

Έμφαση στον ερωτικό τομέα και σε θέματα παιδιών και δημιουργικότητας δίνει η πανσέληνος, η επιρροή της οποίας κορυφώνεται σήμερα. Υπάρχει ρομαντισμός, προσδοκία αλλά και αρκετή σύγχυση στα αισθηματικά. Συγκεντρώστε τις ενέργειές σας για να γίνετε πιο δημιουργικοί κι αποτελεσματικοί. Προσοχή σε σπατάλες και παρεξηγήσεις. Αίσθημα ανανέωσης ωστόσο.

Δίδυμοι

Αυτή η πανσέληνος ωθεί σε ακρότητες, καθώς ενεργοποιεί τον πληθωρικό Δία στο ζώδιό σας. Προσέξτε τις  γκάφες, την αδηφαγία σε όλα τα επίπεδα, την επιπολαιότητα και τις  πλάνες. Τονίζει επίσης θέματα σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων, όπου κι εκεί θα πρέπει να αποφύγετε την απερισκεψία. Εξετάστε τις λεπτομέρειες αλλά μην χάνεστε σ' αυτές.

Καρκίνος

Μια σύγχυση στην επικοινωνία προκαλεί αυτή η πανσέληνος για το ζώδιό  σας, ενώ θα πρέπει να προσέξετε τις ταλαιπωρίες σε μετακινήσεις, ταξίδια  και στις συνεννοήσεις. Λίγο δύσκολο να συγκεντρώσετε το νου σας, όμως χρειάζεται εστίαση και όχι πολυδιάσπαση. Προσοχή στα λάθη σε σπουδές και νομικά θέματα. Δεν λείπουν κάποιες θετικές επαφές.

Λέων

Τον οικονομικό σας τομέα επηρεάζει η σημερινή πανσέληνος, όπου θα πρέπει να προσέξετε τις σπατάλες, τις εξαπατήσεις και τις επιπόλαιες κινήσεις γενικά. Δεν είναι κακή για τα έσοδα ωστόσο, ενώ βοηθά και τα εργασιακά σας, απλά μπορεί να τυφλώνεστε από κάποια θέλω και να ωθείστε σε αγορές ή πωλήσεις που μπορεί να τις μετανιώσετε.

Παρθένος

Στο ζώδιό σας γίνεται η σημερινή πανσέληνος, η οποία μπορεί να διαλύει  ορισμένες ψευδαισθήσεις που  αφορούν τις σχέσεις σας αλλά και προσωπικούς στόχους. Επίσης, η δύσκολη όψη που σχηματίζει με το Δία, ωθεί σε υπερβολές, ενώ θα πρέπει να προσέξετε τα λάθη  και τις αμέλειες στα επαγγελματικά. Ωστόσο ανεβάζει τη δημιουργικότητα και τον ερωτισμό.

Ζυγός

Μια πανσέληνος που σας ζητά να κλείσετε κύκλους και ζητήματα, κάτι στο οποίο συμβάλλει και ο  ανάδρομος Ερμής. Ίσως επίσης αυτές  τις μέρες να έχετε αυξημένη ανάγκη απομόνωσης και ύπνου, καθώς γίνεται κι ένα ξεκαθάρισμα ψυχικό και μπορεί να βγαίνουν ενοχές, μετάνιωμα ή άλλα ενοχλητικά συναισθήματα που πρέπει να αναγνωριστούν.

Σκορπιός

Κάποια μπερδέματα στις φιλικές αλλά και τις ερωτικές σχέσεις προκαλεί αυτή η πανσέληνος. Κριτικές, παρεξηγήσεις, ίσως και κάποιες μικρότητες, οδηγούν σε πολύπλοκες καταστάσεις. Μην απαιτείτε πολλά απ' τους άλλους παρά μόνο απ' τον εαυτό σας. Επίσης μπερδέματα προκαλεί και στην εξέλιξη σχεδίων. Μην είστε επιπόλαιοι σε οικονομικά ζητήματα.

Τοξότης

Η τάση του ζωδίου σας για υπερβολές και επιπολαιότητα βγαίνει έντονα στην επιφάνεια με αυτή τη πανσέληνο  και θα πρέπει να προσέξετε να “μαζέψετε” τις ενέργειές σας – τάση διασκορπισμού. Κυρίως επηρεάζει τα επαγγελματικά σας, στα οποία μπορεί να γίνουν λάθη από απροσεξία και αφέλεια. Παρεξηγήσεις σε οικογενειακές και προσωπικές σχέσεις.

Αιγόκερως

Καλύτερα σε σχέση με τα υπόλοιπα ζώδια βιώνετε την επιρροή  αυτής της πανσελήνου, ενώ φαίνεται να βγαίνετε κερδισμένοι και ανανεωμένοι. Ίσως γίνονται και κάποια θετικά ανοίγματα. Ωστόσο θα πρέπει να προσέξετε τα μπερδέματα στην επικοινωνία και στις μετακινήσεις, αλλά και τις επιπόλαιες κινήσεις σε επαγγελματικά, σπουδές και νομικά θέματα.

Υδροχόος

Εντείνει τα μπερδέματα και την ασάφεια στον οικονομικό σας τομέα η σημερινή πανσέληνος, ενώ συνολικά είναι μια περίοδος όπου υπάρχει μια ομίχλη γύρω από οικονομικά θέματα. Δεν είναι καλές μέρες για νέες κινήσεις, αγορές, αποφάσεις, δάνεια, επενδύσεις κλπ, παρά μόνο για να κλείσετε εκκρεμότητες. Προσέξτε την επιπολαιότητα στα αισθηματικά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being